BUCAS

BUCAS RECUPTEX THERAPIE DEKEN LIGHT

Meer afbeeldingen

  • Bucas Recuptex
  • Bucas Recuptex
  • Bucas Recuptex
  • Bucas Recuptex
  • Bucas Recuptex
  • Bucas Recuptex
BUCAS RECUPTEX THERAPIE DEKEN LIGHT

Normale prijs: € 195,00

Special Price € 145,00

Deze deken heeft een luchtig mesh materiaal aan de zijkant. De deken is ook te gebruiken tijdens warmere dagen. De deken is tevens te gebruiken tijdens koudere dagen, eventueel met een fleecedeken erover.
Beschikbaarheid: selecteer een optie

* Verplichte velden

Normale prijs: € 195,00

Special Price € 145,00

Beschrijving

Details

Bucas Recuptex Therapie Deken LIGHT

De Recuptex deken is nu verkrijgbaar met zijkanten van een luchtig mesh materiaal. Deze deken is ook te gebruiken tijdens warmere dagen. De deken is tevens te gebruiken tijdens koudere dagen, eventueel met een fleecedeken erover. 

Bucas heeft een Recuptex Therapy deken ontwikkeld die niet alleen tal van medische problemen voorkomt, maar ook kan helpen bij de behandeling van een breed scala van aandoeningen zoals:

Artritis
Spierpijn
Schade aan weefsel
Diverse pijnen
Kissing spine

De Recuptex stof werkt als een kooi van Faraday, het gewatteerde Recuptex bovenste deel weerspiegeld de magnetische velden in het lichaam. Het behoud van deze magnetische velden stimuleert de bloedcirculatie en zuurstoftoevoer in het lichaam en de rug van het paard, die geneest en vermindert zowel zwelling en ontsteking en bevordert een snellere genezing.

Bucas Recuptex Therapy deken is de ideale keuze voor de behandeling van paarden met chronische artritis of rugproblemen en helpt bij het ​​herstel proces te versnellen in een natuurlijke beschermde omgeving. De nieuwe gepatenteerde Snap-lock magnetische voor- en interne kruissingels houden de deken op zijn plaats.

De Recuptex Therapy deken is een betrouwbare en hoogtechnologische paarden deken waarin geen paard mag ontbreken.

Deze deken is los te gebruiken maar ook als onderdeken (bevestigingspunten, 2 voor en 2 achter aan buitendeken)
Advies gebruik: aanvang 2 uur voor en 2 uur na het rijden, uitbreiden na behoefte.

Extra informatie

Extra informatie

Merk BUCAS
Deken Opties therapeutisch
Beoordelen

Klantenreviews

Quality
5 star :
100%
( 5 )
Sort by:

5 artikel(en)

per pagina
Fijne deken! Review door Indy
Kwaliteit
Fijne deken, valt goed op maat. Werking ben ik nog niet zeker van, omdat ik hem daarvoor nog niet constant genoeg heb gebruikt, maar de kwaliteit/prijs verhouding is goed! (Zoals ik gewend ben van Bucas)
(Geplaatst op 20 juni 2019)
Goede werking Review door Sophie
Kwaliteit
Ik heb lang getwijfeld om deze deken te kopen, veel mensen raadden mij dit product aan omdat mijn paard wat ouder is en daardoor in het begin van de training nog wel eens stijf kan zijn.

Als ik deze deken vooraf aan de training op heb gehad merk ik meteen verschil, hij draaft gelijk veel losser weg. Zeker het geld waard!
(Geplaatst op 25 april 2019)
Werkt heel goed Review door Judith
Kwaliteit
Voor mijn wat oudere paard is deze deken erg comfortabel. Ze wordt er rustig van en gaat ontspannen lopen. Bij het inwerken en uitstappen merk ik groot verschil. Maar ook mijn jonge paard doet het er erg goed onder.
(Geplaatst op 5 februari 2019)
Top deken Review door Esra de Ruiter
Kwaliteit
Ik ben heel gelukkig met de Recuptex! Vooral ter voorkoming van spierpijn na een wedstrijd of hard trainen merk ik mega verschil. Vooraf kan ik vooral verschil zien.
(Geplaatst op 15 januari 2018)
Kan niet meer zonder Review door Charlotte
Kwaliteit
Wauw wat een mega verschil merk ik met deze deken. Mijn paard is super ontspannen en los in rug. Als ik de deken een paar dagen niet gebruik merk ik dit direct. Ik kan niet meer zonder. Deze deken met net zijkant is een stuk luchtiger dan de standaard Recuptex en een mooie aanvulling binnen mijn deken collectie. Zo kan ik de deken ook blijven gebruiken bij warmere dagen of na het rijden als mijn paard nog bezweet en warm is.
(Geplaatst op 12 januari 2018)

Login to add review

Ook interessant:

Productafbeeldingen van klanten

Artikel QR Code