Pavo Podo Care Liquid

Pavo PodoCare Liquid is een vloeibare mineralenmengsel in pastavorm en het zusje van de bekende Pavo PodoCare (in brokjesvorm)

€ 129,99
Niet op voorraad – binnen 2 – 10 dagen verzonden
SKU
PAV91566
- +
  •  Gratis verzending boven de €49,-
  •  WhatsApp: +31 (0)653340808
  •  Voor 00:00 besteld = volgende werkdag in huis
  •  Overleg met onze specialisten

Pavo PodoCare Liquid

Als veulens net geboren worden, willen ze eigenlijk alleen maar melk bij de merrie drinken. Via de moedermelk krijgen veulens allerlei voedingsstoffen binnen om te kunnen leven en groeien. Alleen is de hoeveelheid mineralen die veulens binnenkrijgen met name in de eerste maanden van het leven niet voldoende om een optimale botgroei te ondersteunen. De eerste maand groeit een warmbloedveulen meer dan een kilo per dag (!) en heeft daardoor een enorme behoefte aan botmineralen, zoals calcium, fosfor en magnesium; veel meer dan dat het uit de moedermelk kan halen. Voor een gezond veulen met goede botopbouw is het dus belangrijk om deze mineralen aan te vullen.

Mineralenpasta voor goede botgroei

Pavo PodoCare Liquid is een vloeibare mineralenmengsel in pastavorm en het zusje van de bekende Pavo PodoCare (in brokjesvorm). We hebben deze pasta speciaal ontwikkeld om zeer jonge veulens, die nog geen brokjes eten, toch van alle belangrijke mineralen te kunnen voorzien. Dus wil je veulen de Pavo PodoCare brokjes (nog niet) eten? Dan is Pavo PodoCare Liquid dé oplossing om een optimale botgroei al vanaf de eerste weken te ondersteunen.

Fosfor en magnesium in Pavo PodoCare Liquid

Calcium, fosfor en magnesium zijn de botmineralen die nodig zijn om gezond botweefsel te produceren. Deze mineralen zitten wel in de merriemelk, maar uit onderzoek is gebleken dat dit niet voldoende fosfor en magnesium bevat om de enorme groei van de botten in de eerste levensmaanden te kunnen ondersteunen. En niet alleen de absolute hoeveelheid is daarbij van belang, maar ook nog eens de juiste onderlinge verhouding. Teveel van het een of te weinig van het ander kan namelijk al tot botafwijkingen, zoals OC(D) leiden. Pavo PodoCare Liquid bevat, net als de Pavo PodoCare brokjes, fosfor en magnesium in de juiste hoeveelheid en onderlinge verhouding om de botontwikkeling van het jonge veulen maximaal te ondersteunen.

Uit wetenschappelijk onderzoek onder warmbloedveulens is gebleken dat het toevoegen van magnesium en fosfor een positief effect heeft op het voorkomen van OC(D) in de eerste 12 maanden.

Handleiding Pavo PodoCare Liquid

1.Schud de zak met Podo®Care Liquid goed en leeg deze vervolgens in de emmer.

2.Roer de PodoCare Liquid tot de olie helemaal met het product vermengd is

3.Haal het dopje van de spuit en vul deze helemaal (32 ml)

4.Schuif de spuit via de mondhoek van het veulen achterin de mond

5.Haal de spuit na gebruik uit elkaar

Schoonmaaktip:

Maak de spuit niet schoon met water, maar laat deze uit elkaar liggen tot het volgende gebruik. Door de olie droogt de pasta namelijk niet op, waardoor schoonmaken niet nodig is.

Meer informatie
MerkPavo
Ingrediënten

Samenstelling Pavo Podo Care 

Plantaardige olie en vet (palm) / Magnesiumfosfaat / Magnesiumacetaat / Mono-, di- en triglyceriden van vetzuren (palm)

Gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzing Pavo Podo Care 

Het advies is om te starten met PodoCare Liquid op een leeftijd van 14 dagen. Geef gedurende 60 dagen 1 volle spuit (32 ml) per dag. Vervolgens kun je overstappen op de Pavo PodoCare brokjes en/of de veulenbrok Pavo PodoStart als het veulen toe is aan vast voer. Op het moment dat je veulen 1 kilo Pavo PodoStart eet, krijgt hij alle noodzakelijke voedingsstoffen binnen en is bijgeven van een PodoCare-supplement niet meer nodig.

  • 1 volle spuit per dag (32 ml)
  • Start op een leeftijd van 14 dagen met de eerste spuit
  • Geef PodoCare Liquid gedurende 60 dagen en schakel daarna over naar PodoCare brokjes of PodoStart

Pavo PodoCare Liquid is verkrijgbaar in een 2 liter-emmer en hiermee kun je 60 dagen een veulen voeden.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Pavo Podo Care Liquid
Uw waardering

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2022 DocHorse. All Rights Reserved.