Pavo Rehydrate

Pavo ReHydrate is een energiebooster en elektrolyten supplement. Het vult direct een elektrolytentekort aan en zorgt voor een sneller herstel na een zware inspanning.

€ 45,99
2 op voorraad - wordt vandaag verzonden
SKU
PAV91869

- +
  • Gratis verzending boven de €49,-
  • WhatsApp: +31 (0)653340808
  • Voor 23:59 besteld = volgende werkdag in huis
  • Overleg met onze specialisten
InhoudDagenprijsPrijs per dag
1 L25€ 45,99€ 1,84

Pavo ReHydrate Elektrolyten 1000 ml

Pavo ReHydrate is een energiebooster en elektrolyten supplement. Het vult direct een elektrolytentekort aan en zorgt voor een sneller herstel na een zware inspanning. Het supplement is geschikt voor wanneer je paard een zware training heeft gehad of voor meerdaags concours.

Wanneer je paard zweet verliest hij niet alleen vocht maar ook belangrijke lichaamsmineralen zoals natrium, kalium, chloride, calcium en magnesium. Deze mineralen spelen een belangrijke rol in de spierstofwisseling en gezamenlijk worden ze elektrolyten genoemd. Als je paard elektrolyten verliest tijdens het zweten is het belangrijk dat deze direct na inspanning weer aangevuld worden, je paard heeft hier geen reserves van. Bij een tekort bestaat de kans op uitdroging, spierkrampen en koliek.

ReHydrate bevat elektrolyten én glucose

De combinatie van elektrolyten en glucose zorgt ervoor dat dit supplement je paard extra energie geeft en een elektrolytentekort weer aanvult.

De snelle aanvulling van elektrolyten zorgt ervoor dat de vocht- en elektrolytenbalans weer wordt hersteld. Deze balans is cruciaal voor het functioneren van normale lichaamsfuncties, zoals het reguleren van de lichaamstemperatuur en de bloedsomloop.

De glucose in Pavo ReHydrate zorgt voor extra energie en een goede opname van de elektrolyten. Een uitgebalanceerde hoeveelheid glucose bevordert namelijk de opname van vloeistof en elektrolyten in het lichaam, waardoor je paard het sneller kan omzetten en gebruiken. Het toedienen van Pavo ReHydrate helpt tevens om de dorst te stimuleren en op die manier de noodzakelijke lichaamsvloeistoffen weer aan te vullen.


Meer informatie
MerkPavo
Inhoud - ml1 L
Dosering40
Ingrediënten

Glucose (Dextrose monohydrate)
Sodium chloride
Potasium Chloride
Magnesium sulfate
Trisodium phosphate

Gebruiksaanwijzing

Gebruik Pavo Rehydrate

Je kunt Pavo ReHydrate op verschillende manieren aan je paard voeren, afhankelijk van de voorkeur van je paard en hoe snel het opgenomen dient te worden. Zo kun je het oplossen in drinkwater of over het voer doseren. Weigert je paard te eten of drinken? Dan is het rechtstreeks in de mond toedienen met behulp van een spuit ook een optie.

Arbeidsintensiteit 

  • Licht werk (0-30 min) 40 ml na inspanning 
  • Gemiddeld werk (30-60 min) 60 ml na inspanning 
  • Zwaar werk 80 ml na inspanning 
  • Hevig zweten en duursport 80 ml na inspanning
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Pavo Rehydrate
Uw waardering
© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.