PHYTONICS

PHYTONICS SPLEEN COMPOSTIUM

PHYTONICS SPLEEN COMPOSTIUM
€ 24,95
Draagt bij aan een goed werkende milt. De milt is een belangrijk orgaan welke voor voldoende zuurstof en rode bloedlichaampjes zorgt.
Beschikbaarheid: op voorraad

Dit product kun je 50 dagen gebruiken bij een dagelijkse doses van 1 ml.
De prijs per dag is ongeveer € 0,50

Beschrijving

Details

Phytonics Spleen Compositum 50 ml

De spleen compositum van Phyonics draagt bij aan een goedwerkende milt. De milt is een belangrijk orgaan binnen het lichaam van je paard. In rust bevat de milt zo’n 12 liter bloed en 1/3 van alle rode bloedlichaampjes, wanneer je paard zich inspant kan de milt binnen enkele seconden deze hele voorraad het lichaam in pompen. Door deze “zuurstofboost” beschikt je paard over meer zuurstof en kan je paard zo langer intensief kan presteren. 

De milt werkt tevens als een filter van de rode bloedlichaampjes. Verouderde rode bloedcellen worden hier “vernietigd” waardoor het paardenlichaam alleen gezonde en sterke rode bloedcellen bevat. De milt bevat ook een laag lymfocyten waardoor de milt in staat is om nutteloze en gevaarlijke stoffen uit het lichaam te filteren.

Als je paard een slecht werkende milt heeft vertoont hij koliekachtige verschijnselen: zweten, zwaar ademen, bleke slijmvliezen en heeft hij een verhoogde hartslag.

Samenstelling:

Extract van Angelica archangelica, Calamus aromaticus, Carduus marianus, Ceanothus americanus, Centaurium erythraea, Chelidonium majus, Cynara scolymus, Lycopodium clavatum, Taraxacum officinale, Uncaria tomentosa en Zingiber officinale.
Bentonite-Montmorillonite. Alcohol 25 %.

Extra informatie

Extra informatie

Dosering per dag 1 ml
Aantal dagen 50
Merk PHYTONICS
Gebruiksaanwijzing

Twee keer daags: 10-15 druppels. 1 ml =  20 druppels

Toedienen met plastic spuitje of op een stukje brood, eventueel verdund met water omdat dit product alcohol bevat.  Bij voorkeur een kwartier voor of na het voeren.

Spleen comp blijft lang houdbaar indien bewaard  op kamertemperatuur, droog en buiten invloed van direct zonlicht.  De uiterste gebruiksdatum staat vermeld op het etiket en doosje.

Als ondersteunend product naast dit product wordt aanbevolen om Detox comp toe te dienen voor een betere ontgifting. Ervaring uit de praktijk leert dat in sommige gevallen kan worden volstaan met een lagere dosering dan zoals aangegeven op de bijsluiter. Ook wanneer dieren (te) heftig reageren kan worden begonnen met de helft van de aanbevolen dosering.

Hoeveelheid 50 ml
Beoordelen

Klantenreviews

Er zijn nog geen reviews

Login to add review

Ook interessant:

Artikel QR Code