Bezig met laden...

Probiotic Plus Shampoo

Deze zachte en natuurlijke shampoo is verrijkt met probiotica wat de microflora van de huid beschermt de natuurlijke en verwijdert actief vuil, geur en allergenen.

€ 17,95
SKU
PPVK205-CFG
- +
  •  Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  •  WhatsApp: +31 (0)653340808
  •  Gratis testen via ons Test Center
  •  Overleg met onze specialisten

Probiotic Plus Shampoo

Deze zachte en natuurlijke shampoo is verrijkt met probiotica wat de natuurlijke microflora van de huid beschermt de natuurlijke en verwijdert actief vuil, geur en allergenen. Dit voorkomt het risico op huidproblemen in sterke mate. Deze 100% natuurlijke shampoo is gemaakt op basis van probiotica wat zorgt voor bestrijding van de slechte bacteriën of infecties.

Deze shampoo is zeer geschikt voor paarden met een gevoelige, kapotte of herstellende huid. Door de zachte werking van de shampoo zal de huid niet meer geïrriteerd raken en het herstel bevorderen.

Andere hygiënische shampoos doden ook de goede bacteriën waardoor de slechte bacteriën meer kans hebben om in grote hoeveelheden terug te komen. De Probiotic Plus Shampoo bevat enkel goede bacteriën waardoor de slechte bacteriën steeds minder kans krijgen om terug te keren en de huid sneller geneest.

Meer informatie
MerkProbiotic Plus
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Probiotic Plus Shampoo
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2020 DocHorse. All Rights Reserved.