Puur apis

Puur Apis ter verzorging en verzachting van de huid bij insectenbeten en een gevoelige huid (voornamelijk manenkam en staart). Deze druppels werken ondersteunend bij het herstellende vermogen van de manenkam en staart.
Waardering:
100% of 100
€ 25,95
4 op voorraad - wordt vandaag verzonden
SKU
PNALL11001
- +
  •  Gratis verzending boven de €49,-
  •  Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden
  •  WhatsApp: +31 (0)653340808
  •  Overleg met onze specialisten
InhoudDagenprijsPrijs per dag
100 ml100€ 25,95€ 0,26

Puur Apis (voor heen allergie) 100 ml

Puur Apis ter verzorging en verzachting van de huid bij insectenbeten en een gevoelige huid (voornamelijk manenkam en staart). Deze druppels werken ondersteunend bij het herstellende vermogen van de manenkam en staart. 

Bevat honingbij en goudsbloem, deze ingrediënten dragen bij aan het herstellende vermogen van de manenkam en staart. Daarnaast bevat de Apis grote brandnetel en zwarte bes, beide zorgen voor de afvoer van afvalstoffen.

Voor meer informatie over verzorging van de huid in de zomerperiode klik hier!

Meer informatie
MerkPuur Natuur
Inhoud - ml100 ml
Dekenmaat145 | 195 cm
SubstantieVloeibaar
Dosering1 ml
IngrediëntenPuur Allergy Suitable for: Cat, Dog, Horse, Pony Composition: a diluted extract of Apis mellifica, Calendula officinalis and Mezereum. Alcohol 56% Indication(s):
Gebruiksaanwijzing

1 - 2 x daags 20 - 30 druppels (1 ml = 20 druppels)

Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven.

Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering bij verbetering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering.

Bij een aantal verdunningen en extracten kan bij de start van de behandeling een kortdurende verergering plaatsvinden. Dit betekent dat het dier reageert op het product. Bij ernstige toename dosering halveren of tijdelijk stoppen en daarna weer rustig opbouwen.

Toediening

Geef dit product met een plastic spuitje rechtstreeks in de mond, eventueel verdund met een beetje water. Bij voorkeur niet tegelijkertijd met een maaltijd omdat het product beter werkt als het wordt opgenomen door het schone mondslijmvlies.

Indien een dier het product niet lekker vindt, kunnen de druppels op een klein stukje lekkers worden gegeven.

Duur van de behandeling

Begin zo vroeg mogelijk in het seizoen (februari/maart) met het geven van de druppels.

Waar PUUR Culico specifiek ondersteunt bij een reactie ten gevolge van muggenbeten of -steken, ondersteunt PUUR Apis/Allergie tegen alle insectenbeten en -steken. Juist een combinatie van PUUR Culico met PUUR Apis/Allergie heeft in veel gevallen voor uitstekende resultaten gezorgd (´s ochtends PUUR Culico, ´s avonds PUUR Apis/Allergie). 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Puur apis
Uw waardering

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2022 DocHorse. All Rights Reserved.