Puur psyllium

De psylliumvezels worden gezien als één van de beste bronnen van vezels. Ze kunnen zeer veel vocht op nemen. Dit ondersteund het zachter worden van de darminhoud, waardoor dit een positieve invloed heeft op de darmpassage. 

Waardering:
91% of 100
€ 24,95
> 10 op voorraad – wordt vandaag nog verzonden
SKU
PNPSY12026
- +
  •  Gratis verzending boven de €49,-
  •  Voor 00:00 besteld = vandaag verzonden
  •  WhatsApp: +31 (0)653340808
  •  Overleg met onze specialisten
InhoudDagenprijsPrijs per dag
350 gr11€ 24,95€ 2,27

Puur Psyllium 350 g

De psylliumvezels worden gezien als één van de beste bronnen van vezels. Ze kunnen zeer veel vocht op nemen. Dit ondersteund het zachter worden van de darminhoud, waardoor dit een positieve invloed heeft op de darmpassage. Dit heeft als gevolg dat de darmperistaltiek wordt verbeterd en zo verstopping wordt tegen gegaan. 


Meer informatie
MerkPuur Natuur
Inhoud - gram350 gr
Dekenmaat145 | 195 cm
SubstantiePoeder
Dosering30 g
Ingrediënten

Samenstelling Puur Psyllium 

Psyllium husk - Vlozaad (Plantago ovata)

Gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzing Puur Psyllium 

Gebruik Puur Psyllium 1 x daags - 30 g

Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering bij verbetering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering.

Psyllium Husk, de vliesjes van het vlozaad, bevorderen de darmperistaltiek en stimuleren daarmee de darmwerking. Hierdoor werkt Puur Psyllium reinigend. Het is goed voor een normale darmfunctie. Wanneer het met voer wordt gegeven helpt het de ontlasting dikker te maken. Wordt het met water of extra nat (gemaakt) voer gegeven helpt het om de ontlasting zachter te maken en zorgt het voor een betere darmpassage. De vezels ondersteunen het verzadigingsgevoel en zorgen voor een evenwichtige bloedsuikerspiegel.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Puur psyllium
Uw waardering
© 2023 DocHorse. All Rights Reserved.