QHP

QHP ECZEEMDEKEN ZEBRA

Sale
QHP Eczeemdeken

Meer afbeeldingen

  • QHP Eczeemdeken
  • QHP Eczeemdeken
  • QHP Eczeemdeken
  • QHP Eczeemdeken
QHP ECZEEMDEKEN ZEBRA
€ 74,95
Biedt je paard de beste bescherming tegen beten van de culicoide mug. Hierdoor wordt de kans op het ontstaan van zomereczeem veel kleiner.
Beschikbaarheid: selecteer een optie

* Verplichte velden

€ 74,95
Beschrijving

Details

QHP Eczeemdeken

Deze deken biedt je paard de beste bescherming  tegen beten van de culicoide mug.  Hierdoor wordt de kans op het ontstaan van zomereczeem veel kleiner.

De eczeemdeken moet in principe 24-uur per dag gedragen worden behalve tijdens het rijden.  De eczeemdeken biedt naast bescherming tegen insecten ook bescherming tegen zonlicht. De eczeemdeken is gemaakt van 100% polyester en heeft plastic fournituren.

De zebra print op deze deken werkt desoriënterend voor vliegen, dit zorgt ervoor dat het paard dus nog minder aantrekkelijk is.

Het materiaal is sterk, elastisch, ademend en sneldrogend. Machinewasbaar op 30°C. De deken heeft een perfecte pasvorm en voorziet in volledige bewegingsvrijheid, met een afneembaar buikstuk.

Verkrijgbaar in diverse maten.

Extra informatie

Extra informatie

Merk QHP
Deken Opties vaste hals
Beoordelen

Klantenreviews

Quality
4 star :
100%
( 1 )
Sort by:

1 artikel(en)

per pagina
Fijne deken, goede prijs-kwaliteit verhouding! Review door Nathalie Gauw
Kwaliteit
Deze eczeemdeken is mij goed bevallen, daarom heb ik deze voor de 2e maal besteld.

+ Stond leuk, en de pasvorm was precies goed voor mijn pony (kort en smal gebouwd welsh-type)

- Behalve de kleine halsopening:

De eerste keer moest ik het hals elastiek flink rekken en eraan sjorren om het over mijn arme pony zijn hoofd te krijgen te krijgen, en toen dat eenmaal lukte leek het gevaarlijk strak om z'n keel te zitten... Mijn pony vond dat niet aangenaam, maar leek normaal te ademen. Gelukkig was binnen een dag was het elastiek al uitgerekt en veel losser gaan zitten. Dus dit keer rek ik het eerst een dagje op met een stok of i.d., en adviseer anderen, die dit ervaren, om dat ook te doen.

+Zacht maar stevig materiaal!

De deken is zo'n 9 maanden constant gedragen door mijn pony (die erg hard schuurt!), voordat er gaten in vielen. Ook blijven er niet of nauwelijks hooisplinters en prikkels in de deken vastzitten (Mijn pony staat in een gebied vol prikkelplanten en een andere eczeemdeken bleek daar geenszins geschikt voor.)

*Verkleurd wel na veel felle zon (zwarte strepen worden paars).

+ Bij mijn pony (die waarschijnlijk o.a. eczeem heeft) voorkomt de deken schuren helaas niet, maar vermindert zijn schuren wel, en het beschermt zijn huid en haar grotendeels tegen zijn schuren.
(Geplaatst op 2 oktober 2016)

Login to add review

Ook interessant:

Artikel QR Code