Bezig met laden...

Rambo ionic katoenen deken

Katoenen deken met een fleece Ionic binnenzijde. Voor een betere doorbloeding, snellere afvoer van afvalstoffen en minder kans op blessures.
SKU
HWACJF52-KKS0-CFG
 •  Door drukte kunnen leveringen vertraagd zijn
 •  WhatsApp: +31 (0)653340808
 •  Gratis testen via ons Test Center
 •  Overleg met onze specialisten

Horseware Rambo Ionic Katoenen deken + Fleece voering

Deze therapiedeken heeft aan de binnenzijde een laag welke “Ionic” wordt genoemd, deze laag bestaat uit allemaal kleine rondjes van het “Ionic” materiaal. Deze fleecedeken heeft een katoenen buitenkant en een super zachte fleece binnenzijde.

Ideaal als staldeken voor de herfst en het voorjaar. Katoenen buitenkant en fleecevoering.

Wat is nou precies Ionic?

Ionic bestaat uit toermalijnen, dit is een kristalsoort maar wanneer deze fijn gemaald wordt tot een poeder krijgt deze stof een elektrische lading. Zowel warm als koud is deze stof elektrisch. De elektrische lading van de toermalijnen stof converteert de moleculen die in de lucht hangen naar negatieve ionen. Negatieve ionen zijn luchtmoleculen welke een elektron bezitten waardoor deze molecuul negatief geladen wordt. 85 % van deze ionen worden opgenomen via de huid en de overige 15 % via de luchtwegen.  In de Ionic stof welke Horseware gebruikt, is deze toermalijnen stof verwerkt, dit ziet eruit als kleine zwarte bolletjes

Hoe werkt Ionic?

De negatieve ionen die ontstaan rondom de toermalijnen stof komen uiteindelijk via het lichaam in de bloedbaan terecht, eenmaal in het bloed zorgen deze ionen ervoor dat de zuurstofatomen afnemen in grote waardoor de bloedvezels wijder worden. Dit heeft tot gevolg dat er meer ruimte ontstaat en het bloed zo beter en efficiënter circuleert. Een efficiëntere bloedcirculatie heeft dan weer tot gevolg dat de benodigde zuurstof, voedingsstoffen en serotonine sneller getransporteerd kunnen worden via het bloed naar de cellen, organen en spierweefsels. Tevens worden de afvalstoffen sneller afgevoerd. Dit alles heeft tot gevolg dat het lichaam sneller hersteld en de kans op blessures kleiner wordt en bestaand blessures sneller genezen.

Voordelen:

 • Sneller energie beschikbaar
 • Verbeterde concentratie
 • Lagere bloeddruk
 • Afvalstoffen worden sneller afgevoerd
 • Kans op blessures wordt verkleind
 • Bestaande blessures genezen sneller
 • Meer collageen aanmaak

 

Meer informatie
MerkRambo Ionic
Deken Voeringfleece
Deken OptiesTherapeutisch
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rambo ionic katoenen deken
Uw waardering
 1. Therapie dekens: wat is het verschil? Therapie dekens: wat is het verschil? Er zijn op dit moment vele soorten therapiedekens welke allemaal een andere werking hebben. In deze blog lees je de verschillende werkingen van de dekens.
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2021 DocHorse. All Rights Reserved.