Bezig met laden...

Rambo ionic stable wraps

Deze onderlappen hebben aan de binnenzijde de bekende Ionic print. De onderlappen werken goed bij paarden met gallen, zwellingen, stalbenen, artrose en peesblessures.
Speciale prijs € 55,35 Normale prijs € 61,50
Beschikbaarheid:
Binnen 2 tot 10 werkdagen
SKU
HWDBJC50-KKS0-FU
  •  Door drukte kunnen leveringen vertraagd zijn
  •  WhatsApp: +31 (0)653340808
  •  Gratis testen via ons Test Center
  •  Overleg met onze specialisten

Horseware Rambo Ionic Onderlappen (per paar)

Deze onderlappen hebben aan de binnenzijde de bekende Ionic print. De onderlappen werken goed bij paarden met gallen, zwellingen, stalbenen, artrose en peesblessures.

Deze onderlappen hebben aan de binnenzijde een laag welke “Ionic” wordt genoemd, deze laag bestaat uit allemaal kleine rondjes van het “Ionic” materiaal.

Worden verkocht per paar. Afmeting: 40 x 55 cm.

Wat is nou precies Ionic?

Ionic bestaat uit toermalijnen, dit is een kristalsoort maar wanneer deze fijn gemaald wordt tot een poeder krijgt deze stof een elektrische lading. Zowel warm als koud is deze stof elektrisch. De elektrische lading van de toermalijnen stof converteert de moleculen die in de lucht hangen naar negatieve ionen. Negatieve ionen zijn luchtmoleculen welke een elektron bezitten waardoor deze molecuul negatief geladen wordt. 85 % van deze ionen worden opgenomen via de huid en de overige 15 % via de luchtwegen.  In de Ionic stof welke Horseware gebruikt, is deze toermalijnen stof verwerkt, dit ziet eruit als kleine zwarte bolletjes

Hoe werkt Ionic?

De negatieve ionen die ontstaan rondom de toermalijnen stof komen uiteindelijk via het lichaam in de bloedbaan terecht, eenmaal in het bloed zorgen deze ionen ervoor dat de zuurstofatomen afnemen in grote waardoor de bloedvezels wijder worden. Dit heeft tot gevolg dat er meer ruimte ontstaat en het bloed zo beter en efficiënter circuleert. Een efficiëntere bloedcirculatie heeft dan weer tot gevolg dat de benodigde zuurstof, voedingsstoffen en serotonine sneller getransporteerd kunnen worden via het bloed naar de cellen, organen en spierweefsels. Tevens worden de afvalstoffen sneller afgevoerd. Dit alles heeft tot gevolg dat het lichaam sneller hersteld en de kans op blessures kleiner wordt en bestaand blessures sneller genezen.

Voordelen:

    Sneller energie beschikbaar
    Verbeterde concentratie
    Lagere bloeddruk
    Afvalstoffen worden sneller afgevoerd
    Kans op blessures wordt verkleind
    Bestaande blessures genezen sneller
    Meer collageen aanmaak

Meer informatie
MerkRambo Ionic
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rambo ionic stable wraps
Uw waardering

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2021 DocHorse. All Rights Reserved.