Bezig met laden...

Rambo micklem competition bridle deluxe

Nieuw model met luxe sierstiksels. Volledig gemodelleerd is naar de schedel van het paard.
SKU
HWSBAB5F-N000-CFG
  •  Door drukte kunnen leveringen vertraagd zijn
  •  WhatsApp: +31 (0)653340808
  •  Gratis testen via ons Test Center
  •  Overleg met onze specialisten

Micklem Competition Bridle DELUXE

Dit hoofdstel heeft een bredere neusriem en is voorzien van luxe sierstiksels op zowel de frontriem als de neusriem.

Een uniek hoofdstel volledig gemodelleerd naar de schedel van het paard.

Horseware heeft in samenwerking met William Micklem na uitgebreid onderzoek naar het paardenhoofd dit speciale hoofdstel ontworpen.
Door de unieke vormgeving van de Micklem Bridle worden alle gevoelige en oppervlakkige zenuwen in het paardenhoofd ontzien. Dit is het meest comfortabele hoofdstel ooit ontworpen voor het paard.

Het voordeel van de Micklem Bridles is dat het hoofdstel precies past in de vormen van het paardenhoofd waardoor het nergens drukkingen of knellingen geeft. Alle gevoelige en oppervlakkige zenuwen worden ontzien. Daarnaast worden ook de jukbeenderen en de uitstekende kiezen van het paard vrij gelaten, om zo schuren en / of beschadiging van de slijmvliezen in de mond van het paard te voorkomen. Tevens is dit hoofdstel zeer geschikt voor paarden die sterk in de hand zijn, op het bit hangen of juist het bit vastpakken, wanneer je meer druk op de teugels neemt gaat deze druk over op de neus, de meeste paarden reageren hier veel beter op, dit zorgt voor een stabielere aanleuning.

Alle Micklem Bridles zijn gemaakt van zacht, soepel leer voor extra comfort. Daarnaast heeft het leer een luxe leerfinish ondergaan wat extreme duurzaamheid garandeert.  

De Micklem Competition Bridle is FEI approved en wordt geleverd inclusief bitclips en bit straps, teugels zijn los verkrijgbaar.

Het Micklem hoofdstel is 1 van de producten die je in ons DocHorse Test Center vindt.

Deze hoofdstellen zijn getest door onze ruiters, grooms en dierenarts en hebben hun werking in de praktijk reeds bewezen. De hoofdstellen dragen daadwerkelijk bij aan een beter resultaat en een doeltreffender training. You need to feel it to believe it!

Omdat DocHorse in deze producten gelooft, maar ook begrijpt dat het een grote investering is, bieden wij middels ons DocHorse Test Center de mogelijkheid om het Micklem hoofdstel te testen zodat je echt overtuigd raakt van de werking en effectiviteit. 

Meer informatie
MerkRambo Micklem
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rambo micklem competition bridle deluxe
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2021 DocHorse. All Rights Reserved.