RAMBO

RAMBO MICKLEM MULTI BRIDLE TEST VERSIE

DH Tester
Micklem Multi Bridle TEST
RAMBO MICKLEM MULTI BRIDLE TEST VERSIE
€ 199,50
Nieuw de mogelijkheid om dit hoofdstel 7 dagen te testen!
Beschikbaarheid: selecteer een optie

* Verplichte velden

€ 199,50
Beschrijving

Details

Horseware - Rambo Micklem Multi Bridle

De tester is momenteel beschikbaar in beide maten

Een uniek hoofdstel volledig gemodelleerd naar de schedel van het paard.
Horseware heeft in samenwerking met William Micklem na uitgebreid onderzoek naar het paardenhoofd dit speciale hoofdstel ontworpen.
Door de unieke vormgeving van de Micklem Bridle worden alle gevoelige en oppervlakkige zenuwen in het paardenhoofd ontzien. Dit is het meest comfortabele hoofdstel ooit ontworpen voor het paard.
Het voordeel van de Micklem Bridles is dat het hoofdstel precies past in de vormen van het paardenhoofd waardoor het nergens drukkingen of knellingen geeft. Alle gevoelige en oppervlakkige zenuwen worden ontzien.
Daarnaast worden ook de jukbeenderen en de uitstekende kiezen van het paard vrij gelaten, om zo schuren en / of beschadiging van de slijmvliezen in de mond van het paard te voorkomen.
Alle Micklem Bridles zijn gemaakt van zacht, soepel leer voor extra comfort. Daarnaast heeft het leer een luxe leerfinish ondergaan wat extreme duurzaamheid garandeert.  

De Micklem Multi Bridle is zowel te gebruiken als traditioneel hoofdstel met bit, als bitloos hoofdstel en te gebruiken als kaptoom om mee te longeren. 

De Micklem Bridle is 1 van de producten die je in ons DocHorse Test Center vindt.
Deze hoofdstellen zijn getest door onze ruiters, grooms en dierenarts en hebben hun werking in de praktijk reeds bewezen.
De hoofdstellen dragen daadwerkelijk bij aan een beter resultaat en een doeltreffender training. You need to feel it to believe it!
Omdat DocHorse in deze producten gelooft, maar ook begrijpt dat het een grote investering is, bieden wij middels ons DocHorse Test Center de mogelijkheid om de producten te testen zodat je echt overtuigd raakt van de werking en effectiviteit. De producten bewijzen zichzelf!


Klik hier om naar het DocHorse Testcenter te gaan.

Extra informatie

Extra informatie

DH Tester Ja
Merk RAMBO
Beoordelen

Klantenreviews

Quality
5 star :
100%
( 1 )
Sort by:

1 artikel(en)

per pagina
Rijden en grondwerk Review door Karin de Graaf
Kwaliteit
Handig om eerst een stukje grondwerk te doen om je paard zonder gewicht op zijn rug los te werken om daarna gewoon op te kunnen stappen fijn anatomisch hoofdstel
(Geplaatst op 7 mei 2017)

Login to add review

Artikel QR Code