RAMBO

RAMBO MICKLEM MULTI BRIDLE TESTER

DH Tester
Micklem Multi Bridle TEST

Meer afbeeldingen

  • Micklem Multi Bridle TEST
  • RAMBO MICKLEM MULTI BRIDLE TESTER
  • RAMBO MICKLEM MULTI BRIDLE TESTER
RAMBO MICKLEM MULTI BRIDLE TESTER
€ 167,95
Rambo Micklem Multi tester. Dit is de testversie van de Rambo Micklem Multi, je kan dit hoofdstel 7 dagen testen.
Beschikbaarheid: selecteer een optie

* Verplichte velden

€ 167,95
Beschrijving

Details

Rambo Micklem Multi Bridle TESTER

Het Rambo Micklem hoofdstel is 1 van de producten welke je in ons Test Center vindt. Het hoofdstel draagt daadwerkelijk bij aan een beter resultaat en een doeltreffender training. You need to feel it to believe it!

Omdat wij in de werking van dit hoofdstel geloven, maar ook begrijpen dat het een grote investering is, bieden wij middels ons DocHorse Test Center de mogelijkheid om het Micklem hoofdstel te testen zodat je echt overtuigd raakt van de werking en effectiviteit. 

Het is ook mogelijk om de Micklem Competition te testen (deze kan niet bitloos gebruikt worden).

Een uniek hoofdstel volledig gemodelleerd naar de schedel van het paard. Horseware heeft in samenwerking met William Micklem na uitgebreid onderzoek naar het paardenhoofd dit speciale hoofdstel ontworpen. Door de unieke vormgeving van de Micklem Bridle worden alle gevoelige en oppervlakkige zenuwen in het paardenhoofd ontzien. Dit is het meest comfortabele hoofdstel ooit ontworpen voor het paard.

Het voordeel van de Micklem Bridles is dat het hoofdstel precies past in de vormen van het paardenhoofd waardoor het nergens drukkingen of knellingen geeft. Alle gevoelige en oppervlakkige zenuwen worden ontzien. Daarnaast worden ook de jukbeenderen en de uitstekende kiezen van het paard vrij gelaten, om zo schuren en / of beschadiging van de slijmvliezen in de mond van het paard te voorkomen. Alle Micklem Bridles zijn gemaakt van zacht, soepel leer voor extra comfort. Daarnaast heeft het leer een luxe leerfinish ondergaan wat extreme duurzaamheid garandeert.  

De Micklem Multi Bridle is zowel te gebruiken als traditioneel hoofdstel met bit, als bitloos hoofdstel en te gebruiken als kaptoom om mee te longeren. 

Extra informatie

Extra informatie

DH Tester Ja
Merk RAMBO
Beoordelen

Klantenreviews

Quality
5 star :
100%
( 1 )
Sort by:

1 artikel(en)

per pagina
Rijden en grondwerk Review door Karin de Graaf
Kwaliteit
Handig om eerst een stukje grondwerk te doen om je paard zonder gewicht op zijn rug los te werken om daarna gewoon op te kunnen stappen fijn anatomisch hoofdstel
(Geplaatst op 7 mei 2017)

Login to add review

Artikel QR Code