STRIPHAIR GROOMING TOOL

StripHair

Meer afbeeldingen

  • StripHair
  • StripHair
  • StripHair
STRIPHAIR GROOMING TOOL
€ 39,95
Multifunctionele flexibele grooming tool welke gemaakt is van natuurlijke rubbermix met toegevoegde natuurlijke oliën.
Beschikbaarheid: op voorraad
Beschrijving

Details

StripHair Gentle Groomer

De unieke alles-in-een groomer met multifunctionele functies. Gebruik deze groomer voor het extra comfortabel verzorgen, rossen, masseren, laten glanzen en wassen van de vacht. Deze zachte groomer is geschikt voor alle lichaamsdelen en kan ook gebruikt worden als zweetmes.

StripHair verwijdert op een milde wijze los haar, vuil, zand, modder, overtollig talg en huidschilfers. Door de masserende werking zorgt StripHair voor een gezonde glanzende vacht. Zeer geschikt voor gevoelige paarden!

Eigenschappen:

  • Duurzaam, flexibel, gripvast en hygiënisch
  • StripHair is gemaakt van een gepatenteerde natuurlijke rubbermix met toegevoegde natuurlijke oliën. Door deze unieke samenstelling beschikt de groomer over alle gewenste eigenschappen voor ultieme vachtverzorging.
  • De ‘Gentle Grooming Edge’ verdeelt de druk gelijkmatig en zacht waardoor losse haren, vuil en huidschilfers eenvoudig loskomen en meegenomen worden naar de oppervlakte.
  • De ‘Gentle Grooming Edge’ kan ook worden gebruikt als zweetmes na het wassen.
  • Effectieve ‘Cleaning Diamonds’ maken opgedroogd modder eenvoudig los, laten de (bezwete) vacht ventileren, verwijderen loszittend haar en hebben een masserende werking tijdens het wassen.
  • De masserende werking van StripHair stimuleert de bloedsomloop in de spieren en huid en draagt hierdoor bij aan een mooie vitale vacht
  • StripHair verspreidt de natuurlijke huideigen oliën over de gehele vacht en zorgt hiermee voor een mooie gezonde glans.

Lengte: 22cm

Extra informatie

Extra informatie

Beoordelen

Klantenreviews

Quality
5 star :
100%
( 3 )
Sort by:

3 artikel(en)

per pagina
Super ook voor de zomer Review door Lisa
Kwaliteit
Ook als mijn paard niet aan het verharen is komt er met deze groomer nog heel veel haar af. Dit gebeurt niet met andere borstels. Ik gebruik deze groomer dagelijks en ben er super tevreden over.
(Geplaatst op 26 juni 2019)
Fijn product! Review door Ruby
Kwaliteit
Heel erg fijn product en makkelijk te gebruiken. Mijn paard gaat er mooi van glanzen.
(Geplaatst op 25 april 2019)
Super Review door Tom
Kwaliteit
Deze borstel is heel makkelijk en paard is snel en eenvoudig oude haar kwijt. Gebruik het ook voor mijn hond en werkt ook goed!
(Geplaatst op 20 december 2018)

Login to add review

Artikel QR Code