Gezonde Oliën

Bezig met laden...

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Synovium Lijnzaadolie

  Synovium

  Synovium lijnzaadolie
  Waardering:
  100%
  € 14,50
 2. NAF Omega Olie

  NAF

  Naf omega olie
  Waardering:
  100%
  € 25,95
 3. Lijnzaadolie paard

  Excellent

  Lijnzaadolie
  Waardering:
  98%
  € 5,95 € 7,95
 4. Cavalor Oilmega

  Cavalor

  Cavalor oilmega
  Waardering:
  100%
  € 35,95
 5. TRM Curragh Carron Olie

  TRM

  Trm curragh carron oil
  Waardering:
  100%
  € 24,50 € 30,50

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Lijnzaadolie en Omega vetzuren zijn een gezonde aanvulling op het rantsoen van je paard. Wij hebben verschillende soorten lijnzaadolie en Omega olie in ons assortiment welke Omega 3 en 6 vetzuren bevatten. Deze vetzuren zijn essentieel voor je paard maar hij kan deze zelf niet aanmaken. Wij adviseren daarom om deze vetzuren in de vorm van een lijnzaadolie of Omega olie bij te voeren.

Het is belangrijk om voor een olie te kiezen welke de juiste verhouding Omega 3 en 6 bevat, indien de verhoudingen niet juist zijn kan dit ontstekingsreacties veroorzaken. De oliën in ons assortiment bevatten de juiste verhoudingen. Het bijvoeren van een lijnzaadolie zorgt ervoor dat de vacht van je paard gaat glanzen en het heeft een positieve invloed op de darmwerking.

Wij adviseren zeker om in de winter je paard een lijnzaadolie bij te voeren. In de winter heeft je paard geen vers gras tot zijn beschikking en zal hij een graanrijker dieet hebben dan in de zomer. Door een graanrijk dieet kan er een scheve verhouding tussen de Omega vetzuren ontstaan. Gras bevat veel Omega 3 en graan juist veel Omega 6. In de winter zal je paard dus meer Omega 6 vetzuren binnenkrijgen, dit kan je weer in balans brengen door een lijnzaadolie bij te voeren. Lijnzaadolie bevat namelijk veel Omega 3 vetzuren.

Onze best verkochte lijnzaadolie is tevens in een handige 5 liter verpakking verkrijgbaar. Super handig als je aan meerdere paarden lijnzaadolie wilt geven.

Wil je weten welke lijnzaadolie of Omega olie het meest geschikt is voor jouw paard? Neem dan contact op met onze specialist Saskia. Saskia is onze specialist op het gebied van supplementen en kan je daarom van een passend advies voorzien.

Heb je een vraag over lijnzaadolie? Op deze pagina vind je de meest gestelde vragen over lijnzaadolie voor je paard.

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2020 DocHorse. All Rights Reserved.