CAVALOR

CAVALOR BRONCHIX PULMO

cavalor bronchix pulmo
CAVALOR BRONCHIX PULMO
€ 110,00
Deze pasta kan gebruikt worden bij paarden ter ondersteuning van de ademhaling en luchtwegen.
Beschikbaarheid: niet op voorraad
Beschrijving

Details

Cavalor Bronchix Pulmo 6 x 60 g

Cavalor Bronchix Pulmo is een product ter ondersteuning van de luchtwegen en de ademhaling. Problemen in de luchtwegen kunnen negatief effect hebben op de prestaties van het paard. Cavalor Bronchix Pulmo ondersteunt niet alleen de elasticiteit van de longen, maar maakt ook de luchtwegen vrij.

Cavalor Bronchix Pulmo is vooral geschikt voor paarden die korte, explosieve krachtsinspanningen moeten leveren, zoals polopaarden, eventingpaarden, renpaarden of dravers. 90% van de paarden die explosieve krachtsinspanningen moeten leveren hebben wel eens last van de luchtwegen. Bronchix Pulmo verzacht en voorkomt deze ongemakken. Daarnaast is Cavalor Bronchix Pulmo dopingvrij en kan het veilig worden gebruikt tijdens wedstrijden.

Extra informatie

Extra informatie

Merk CAVALOR
Gebruiksaanwijzing

Gebruik: dagelijks 1/3 tot 1/2 tube voor 5 dagen, 1/2 tube de dag voor de explosieve werklast en 1/2 tot 1 tube op de dag van de explosieve werklast

Beoordelen

Klantenreviews

Quality
5 star :
50%
( 1 )
4 star :
50%
( 1 )
Sort by:

2 artikel(en)

per pagina
Goed Review door Anna
Kwaliteit
Ik merk een duidelijke verbetering bij mijn paard, Kan het aanraden.
(Geplaatst op 18 juli 2019)
makkelijk in gebruik, werkt goed Review door Jan
Kwaliteit
We gebruiken dit bij de trainingen van onze dravers. Door de pasta makkelijk toe te dienen. Lijkt goed te werken, ook bij de paarden die voorheen een bloedneus hadden is dit na gebruik van de Pulmo niet meer voorgekomen.
(Geplaatst op 17 juli 2019)

Login to add review

Artikel QR Code