ECOSTYLE

ECOSTYLE OERBALANS

ECOSTYLE OERBALANS
Vanaf: € 36,95
ECOstyle OerBalans is een aanvullend kruidenvoeder voor paarden en pony's dat het herstellend vermogen van de huid ondersteunt. Het bevat allerlei vitaminen, mineralen en sporenelementen die een gezonde en soepele huid en het afweersysteem ondersteunen.
Beschikbaarheid: selecteer een optie

* Verplichte velden

Vanaf: € 36,95
Inhoud Dagen Prijs Prijs per dag
15 kg 250 € 98,95 € 0,40
4000 gr 50 € 36,95 € 0,74
Beschrijving

Details

Ecostyle OerBalans

OerBalans is een kruidenvoeder met vitaminen, mineralen, sporenelementen en kruiden die paarden van nature nodig hebben. Paarden zijn van nature gevoelig voor de ontwikkeling van een verstoorde spijsvertering en stofwisseling door verhoogde stress, verkeerde voeding of overbelasting. Dit is vaak te zien aan een doffe vacht of gevoelige huid. OerBalans is voor het behoud van een optimale stofwisseling. OerBalans is ook voor paarden waarbij de weerstand wel wat steun kan gebruiken.

Wat doet OerBalans?


De combinatie van kruiden, vitaminen, mineralen en sporenelementen maakt dit kruidenvoeder zo volledig, dat het niet alleen de lever stimuleert voor de stofwisseling, maar ook het immuunsysteem ondersteunt. OerBalans houdt het paard van nature in balans. 
Omdat alle ingrediënten van natuurlijke oorsprong zijn, ‘’herkent’’ het lichaam de stoffen wat de opname bevordert.

Afvalstoffen


Het gebruik van OerBalans kan tijdelijk leiden tot een verhoogde circulatie van afvalstoffen. Dit kan in sommige gevallen effect hebben op de huid. Gelukkig duurt dit vaak niet langer dan 10 dagen. OerBalans ondersteunt het natuurlijk herstellend vermogen van de huid.

Extra informatie

Extra informatie

ingredienten Samenstelling Kruiden 32%: brandnetel, rozemarijnbladeren, heermoes, zoethoutwortel, cichoreiwortel, mariadistel. kalkwier (Maerl), calciumnatriumfosfaat, bietmelasse, natriumchloride, magnesiumoxide, wortels, zeewier (gedroogd), moutkiemen, tarwegries, appelpulp (gedroogd) en gist.
Merk ECOSTYLE
Gebruiksaanwijzing

Hoe gebruik je OerBalans?

• Bouw in de eerste week de hoeveelheid langzaam op voor een optimale gewenning.
• Wanneer je paard de poeder niet wil opnemen, meng OerBalans dan met water of lijnzaadolie.
• Voer OerBalans minimaal 6 maanden voor een optimale stofwisseling en een blijvend gezonde soepele huid en glanzende vacht. Hoe langer je voert, hoe beter de stofwisseling van je paard.
• Start in de wintermaanden al met voeren. Het lichaam heeft even tijd nodig om een optimale stofwisseling te creëren. Paarden die huidproblemen hebben zullen langer de tijd nodig hebben.

Hoeveelheid ECOstyle Oerbalans
Paard (600 kg) Normale belasting: 80 - 120 gram
Verhoogde belasting: 120 - 160 gram
Pony (400 - 600 kg) Normale belasting: 70 - 90 gram
Verhoogde belasting: 90 - 120 gram
Pony (150 - 300 kg) Normale belasting: 50 - 70 gram
Verhoogde belasting: 70 - 90 gram
Veulen 50 - 80 gram
Beoordelen

Klantenreviews

Quality
5 star :
100%
( 1 )
Sort by:

1 artikel(en)

per pagina
Paarden zien er super uit met Oerbalans Review door Jacqueline
Kwaliteit
We laten ons ruwvoer (vaak van eigen land) altijd testen en vinden het ook belangrijk dat onze paarden genoeg kruiden krijgen. Omdat Oerbalans niet alleen belangrijke kruiden, maar ook vitaminen en mineralen bevat vinden we dit een fijne aanvulling. Onze paarden doen het er goed op en zien er super uit, ze glanzen mooi en zijn topfit. Erg tevreden!
(Geplaatst op 28 oktober 2018)

Login to add review

Ook interessant:

Artikel QR Code