GLOBAL MEDICS

GLOBAL MEDICS MUSCLE RELAX

+ Gratis Emmer
Global Medics Muscle Relax
GLOBAL MEDICS MUSCLE RELAX
€ 126,95

Muscle-Relax werd speciaal ontwikkeld voor paarden met stijfheid ter hoogte van de rug- en nekspieren, vermoeide spieren en stress. Het zorgt voor een algemene verbetering van de conditie, ondersteunt het skelet, verbetert de zenuwgeleiding en helpt de spieren sneller te herstellen en ontspannen.
 

Ontvang een gratis emmer bij besteding boven de €50.- aan Global Medics producten
Beschikbaarheid: op voorraad

Dit product kun je 85 dagen gebruiken bij een dagelijkse doses van 35ml .
De prijs per dag is ongeveer € 1,49

Beschrijving

Details

Global Medics Muscle Relax

Naast primaire rug-en nekproblemen kunnen ook zeer lichte onregelmatigheden in gang of balans er voor zorgen dat een paard zich ongelijkmatig gaat belasten met als resultaat stijfheid ter hoogte van de rug of nek. Zelfs nadat het initiële probleem opgelost is, kan de rug-en nekpijn langdurig aanhouden en zorgen voor prestatievermindering. Muscle-Relax werd speciaal ontwikkeld voor paarden met stijfheid ter hoogte van de rug- en nekspieren, vermoeide spieren en stress. Het zorgt voor een algemene verbetering van de conditie, ondersteunt het skelet, verbetert de zenuwgeleiding en helpt de spieren sneller te herstellen en ontspannen.
 
Wanneer wordt Muscle relax gebruikt?
•    Stressvolle paarden
•    Paarden met rug-en nekproblemen
•    Paarden in revalidatie na orthopedisch probleem/orthopedische operatie
•    Sportpaarden

Inhoud 3 liter

Extra informatie

Extra informatie

Dosering per dag 35ml
Aantal dagen 85
ingredienten

Muscle Relax bevat hoge concentraties aan Magnesium en  Calcium. Deze twee mineralen zijn essentieel voor een sterk skelet en gezonde beenderen maar ze hebben ook een gunstig effect op het zenuwstelsel, de spierfunctie en de electrolytenbalans. Magnesium is vaak onvoldoende aanwezig in de voeding. Muscle-Relax bevat de best opneembare vorm van Magnesium namelijk Magnesiumcitraat. Bij een tekort aan magnesium wordt er bot gedemineraliseerd met een verzwakking van het skelet als gevolg. Een tekort aan magnesium kan leiden tot spierverkramping en een verstoorde zenuwprikkeling met gespannen reacties en verhoogde prikkelbaarheid als gevolg.

Merk GLOBAL MEDICS
Gebruiksaanwijzing

1 maatbeker van 35ml per volwassen paard per dag in het voeder mengen
voor veulens 1 maatbeker van 15ml per dag in het voeder mengen
Kuur van 85 dagen gebaseerd op een toediening van 35ml/dag

Beoordelen

Klantenreviews

Quality
5 star :
100%
( 1 )
Sort by:

1 artikel(en)

per pagina
Goed product Review door Annabel
Kwaliteit
Mijn paard had last van nekpijn waar door hij minder presteerde, nadat ik Muscle Relax ben gaan gebruiken zie ik een 100% verbetering, Kan het product iedereen aanraden
(Geplaatst op 11 juli 2019)

Login to add review

Artikel QR Code