NAF

NAF MAGIC 5 STAR VLOEIBAAR

DH Keurmerk
NAF Magic Liquid

Meer afbeeldingen

  • NAF Magic Liquid
  • NAF Magic Liquid
NAF MAGIC 5 STAR VLOEIBAAR
Vanaf:

Normale prijs: € 46,95

Special Price € 39,95

Een unieke formule van veilig bioopneembaar magnesium, verrijkt met zorgvuldig geselecteerde kruiden voor het behoud van een kalm en relaxed paard.
Beschikbaarheid: selecteer een optie

* Verplichte velden

Vanaf:

Normale prijs: € 46,95

Special Price € 39,95

Inhoud Dagen Prijs Prijs per dag
1000 ml 40 € 39,95 € 1,00
5000 ml 200 € 179,50 € 0,90
Beschrijving

Details

NAF Magic 5 Star Vloeibaar

Five Star Magic is een natuurlijk rustgevend middel voor paarden dat zich op een belangrijk punt onderscheidt. In plaats van te vertrouwen op één werkzaam ingrediënt, wordt in deze speciale formule een combinatie van magnesium en zorgvuldig geselecteerde rustgevende kruiden gebruikt. Deze bijzondere mix zorgt voor meer rust, zelfvertrouwen en concentratie bij paarden en pony’s.

Omdat in de natuur niets op zich zelf staat en samenwerking essentieel is, is bij de samenstelling van Five Star Magic gekozen voor een unieke combinatie van ingrediënten die elkaar versterken. De kracht van kruiden en planten is algemeen bekend en heeft de heilzame werking in angst- en stresssituaties inmiddels bewezen.

Extra informatie

Extra informatie

DH Keurmerk Ja
ingredienten

Samenstelling

Water, Magnesium chloride, Glycerine.

Toevoegingen (per liter)

Sensoriële
Hop tinctuur 225 ml
Sint Janskruid tinctuur 225 ml

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit 0,4 %
Ruwe oliën en vetten 0,1 %
Ruwe as 3,4 %
Ruwe celstof 0,6 %
Vocht 84,4 %
Natrium 592 mg/lt

Merk NAF
Gebruiksaanwijzing

Voor angstige, onrustige en gespannen paarden. En voor de aanvulling van magnesium bij een tekort door een onnatuurlijk rantsoen, veel reizen of een arme bodem. Bij kieskeurige eters geleidelijk introduceren. De onderhoudsdosering kan onafhankelijk van het gewicht aangepast worden aan de individuele behoefte van het paard of de pony. 1 L liter is bij een dagelijkse dosering van 25 ml per dag voldoende voor ca. 40 dagen.

Hoge dosering (3-10 dagen) 50 ml
Onderhoudsdosis 25 ml

Beoordelen

Klantenreviews

Quality
5 star :
100%
( 3 )
Sort by:

3 artikel(en)

per pagina
Voor mijn binnenvetter Review door Charlotte
Kwaliteit
Mijn paard kan zich moeilijk concentreren en kropt alles op waardoor ik moeite heb om met rijden met de hulpen door te komen. Sinds ik dit voer is hij veel opener, kan zich beter concentreren en ik kan beter met de hulpen door komen. Werkt dus niet alleen goed voor schikkerige paarden maar ook paarden die door spanning in zichzelf keren.
(Geplaatst op 29 januari 2019)
Werkt goed Review door Elly
Kwaliteit
Mijn paard kan nog wel eens angstig zijn en hierdoor ben ik NAF Magic gaan geven. Na enkele dagen voelde ik al direct resultaat. Veel rustiger en meer concentratie!
(Geplaatst op 24 januari 2019)
Direct resultaat Review door Lotte
Kwaliteit
Binnen een week had ik een totaal ander paard op stal. Mijn paard is niet zo zeer heet of kijkerig maar hij kan zich heel moeilijk concentreren en is een echte binnenvetter. Als hij iets spannend vindt is hij totaal van de wereld en kan je geen contact meer met hem krijgen, met rijden is dit heel lastig. Hij is super snel afgeleid en wordt zelf ook geïrriteerd want hij wil graag werken maar zich ook bezig houden met alles om zich heen waardoor hij erg onrustig kan zijn en geïrriteerd. Sinds ik de Magic voer kan hij zich 100% op mijn concentreren en staat veel meer open voor hulpen tijdens het werk, ik raak het contact niet meer kwijt. Echt een top product!
(Geplaatst op 21 februari 2018)

Login to add review

Ook interessant:

Artikel QR Code