PUUR

PUUR APIS

Puur Allergie
PUUR APIS
€ 21,95
Puur Apis ter verzorging en verzachting van de huid bij insectenbeten en een gevoelige huid (voornamelijk manenkam en staart). Deze druppels werken ondersteunend bij het herstellende vermogen van de manenkam en staart.
Beschikbaarheid: op voorraad

Dit product kun je 33 dagen gebruiken bij een dagelijkse doses van 30 druppels.
De prijs per dag is ongeveer € 0,67

Beschrijving

Details

Puur Apis (voor heen allergie) 100 ml

Puur Apis ter verzorging en verzachting van de huid bij insectenbeten en een gevoelige huid (voornamelijk manenkam en staart). Deze druppels werken ondersteunend bij het herstellende vermogen van de manenkam en staart. 

Bevat honingbij en goudsbloem, deze ingrediënten dragen bij aan het herstellende vermogen van de manenkam en staart. Daarnaast bevat de Apis grote brandnetel en zwarte bes, beide zorgen voor de afvoer van afvalstoffen.

Voor meer informatie over verzorging van de huid in de zomerperiode klik hier!

Extra informatie

Extra informatie

Dosering per dag 30 druppels
Aantal dagen 33
Merk PUUR
Gebruiksaanwijzing

1 - 2 x daags 20 - 30 druppels (1 ml = 20 druppels)

Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven.

Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering bij verbetering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering.

Bij een aantal verdunningen en extracten kan bij de start van de behandeling een kortdurende verergering plaatsvinden. Dit betekent dat het dier reageert op het product. Bij ernstige toename dosering halveren of tijdelijk stoppen en daarna weer rustig opbouwen.

Toediening

Geef dit product met een plastic spuitje rechtstreeks in de mond, eventueel verdund met een beetje water. Bij voorkeur niet tegelijkertijd met een maaltijd omdat het product beter werkt als het wordt opgenomen door het schone mondslijmvlies.

Indien een dier het product niet lekker vindt, kunnen de druppels op een klein stukje lekkers worden gegeven.

Duur van de behandeling

Begin zo vroeg mogelijk in het seizoen (februari/maart) met het geven van de druppels.

Waar PUUR Culico specifiek ondersteunt bij een reactie ten gevolge van muggenbeten of -steken, ondersteunt PUUR Apis/Allergie tegen alle insectenbeten en -steken. Juist een combinatie van PUUR Culico met PUUR Apis/Allergie heeft in veel gevallen voor uitstekende resultaten gezorgd (´s ochtends PUUR Culico, ´s avonds PUUR Apis/Allergie). 

Beoordelen

Klantenreviews

Quality
4 star :
100%
( 1 )
Sort by:

1 artikel(en)

per pagina
Nog te testen Review door Nicky
Kwaliteit
Nog niet geprobeerd maar wel al in huis zodat ik kan starten als het nodig is. Heb er al veel goede over gehoord!
(Geplaatst op 24 oktober 2016)

Login to add review

Ook interessant:

Artikel QR Code