TRM

TRM STRIDE HA SOLUTION

TRM STRIDE HA SOLUTION

Meer afbeeldingen

  • TRM Stride HA Solution
  • TRM STRIDE HA SOLUTION
TRM STRIDE HA SOLUTION
Vanaf: € 121,00
STRIDE HA SOLUTION is een snelwerkende, vloeibare formule voor het voedingsonderhoud ten behoeve van gezond kraakbeen en gezonde gewrichten, met het extra voordeel van hyaluronzuur
Beschikbaarheid: selecteer een optie

* Verplichte velden

Vanaf: € 121,00
Inhoud Dagen Prijs Prijs per dag
1200 ml 40 € 121,00 € 3,03
3750 ml 125 € 333,00 € 2,66
Beschrijving

Details

TRM Stride HA Solution

STRIDE HA SOLUTION is een snelwerkende, vloeibare formule voor het voedingsonderhoud ten behoeve van gezond kraakbeen en gezonde gewrichten, met het extra voordeel van hyaluronzuur.

Alle sportpaarden hebben te lijden onder de inspanningen van de dagelijkse trainingen en de wedstrijden. Vooral op de gewrichtsoppervlakten komt een enorme druk te staan. Gezond kraakbeen en voldoende synoviaal vocht zijn essentieel om te verzekeren dat paarden bestand zijn tegen deze druk. Stride HA bevat vier ingrediënten die samen de combinatie vormen voor behoud van gezond kraakbeen en gewrichten. Het is zo samengesteld dat het gemakkelijk wordt opgenomen en het is zeer smakelijk, zelfs voor terughoudende eters. Stride HA is niet invasief en eigenaars en trainers die ermee gewerkt hebben verklaren dat er een duidelijke verbetering was in de competitieve houding van hun paarden. Het is ook gunstig voor oudere sportpaardendie jarenlang intensieve arbeid hebben geleverd.

Hyaluronzuur

Is een normaal bestanddeel van het gewricht. Eén van de belangrijkste taken is om de viscositeit van het synoviaal vocht te verbeteren; dit zal de wrijving tussen de gewrichten verminderen om zo een soepele beweging van het gewricht te garanderen.

Glucosamine HCl

Verhoogt de concentratie glycosaminoglycans(GAG'S) in het gewricht. Deze GAG'S vormen de bouwstenen voor de kraakbeenmatrix. Glucosamine HCI verhoogt het gehalte aan hyalonuraat, een belangrijk component van het synoviaal vocht, ook wel gewrichtssmeer genoemd.

Chondroïtinesulfaat

Is een natuurlijke 'watermagneet' in het gewricht. Een juiste hoeveelheid chondroïtinesulfaat zorgt ervoor dat het gewricht de druk kan weerstaan.

MSM

Is een bron van natuurlijke zwavel. Zwavel is nodig voor de aanmaak van bindweefsel. Derhalve kan MSM gezien worden als een co-factor voor glucosamine HCI en chondroïtinesulfaat in het onderhoud van de kraakbeenmatrix


Extra informatie

Extra informatie

ingredienten

Nutritional Composition

Composition  per 30 ml
Glucosamine HCl  5.000 mg
Methylsulfonylmethane  3.000 mg
Chondroitin Sulphate 1.000 mg
Sodium Hyaluronate (Equivalent Hyaluronic Acid 22mg) 23 mg


Additives: per 30 ml

E415 Xanthan Gum 60 mg
E150b Caramel Colour 60 mg

Analytical Constituents:

Crude Protein 7.37%,Crude Oil <0.5%,Crude Fibre 0.2%,Crude Ash 0.9%,Moisture 80.5%,Sodium 0.269%,Sulphur 3.4%,Alanine 275 mg/L,Arginine 187 mg/L,Aspartic acid 1606 mg/L,Glutamic acid 570 mg/L,Glycine 573 mg/L,Histidine 223 mg/L,Phenylalanine 1925 mg/L,Proline 273 mg/L,Threonine 130 mg/L.

Merk TRM
Gebruiksaanwijzing

TRM STRIDE HA SOLUTION

STRIDE HA SOLUTION toevoegen aan het normale rantsoen.
Aanvankelijk: 60 ml per dag gedurende 7 dagen, daarna 30 ml per dag.

Ingrediënten Chondroitinesulfaat Glucosamine Hyaluronzuur, MSM
Beoordelen

Klantenreviews

Quality
5 star :
100%
( 1 )
Sort by:

1 artikel(en)

per pagina
Op advies van dierenarts gekocht Review door B Donkers
Kwaliteit
Op advies van mijn dierenarts gaan voeren en merk binnen een week al verbetering in de beweging. Mijn paard kan beter zijn achterbeen buigen en is daardoor beter in verbinding te rijden. Dierenarts heeft zijn knieën behandelt en geeft aan dat hij minder snel weer moet behandelen als ik dit blijf voeren. Ik ben fan!
(Geplaatst op 31 januari 2019)

Login to add review

Ook interessant:

Artikel QR Code