Hoe groter je bestelling - hoe groter je korting   -   Nog maar

CAVALOR

CAVALOR FREEBUTE GEL

Meer afbeeldingen

  • Cavalor Freebute
  • Cavalor Freebute
CAVALOR FREEBUTE GEL
€ 27,00
Cavalor FreeBute Gel is een uitwendige gel boordevol natuurlijke ingrediënten.
Beschikbaarheid: op voorraad
Beschrijving

Details

Cavalor Freebute Gel 200 ml

Cavalor  FreeBute Gel is een uitwendige gel boordevol natuurlijke ingrediënten. De unieke mengeling van 8 essentiële oliën waaronder Eucalyptus, Lavendel en Tea tree die gekend zijn voor hun relaxerende, koelende, ontzwellende en pijnstillende werking maken van Cavalor  FreeBute Gel hét EHBO-middel bij uitstek bij overwerkte, gevoelige of pijnlijke spieren en gewrichten. Ook is het ideaal om kneuzingen te behandelen.
 
Bij de behandeling van pijn is het belangrijk niet alleen de pijn zelf maar ook de oorzaak ervan aan te pakken.  
Bij het aanbrengen wordt een aangenaam koelende werking vastgesteld. Deze gaat geleidelijk over in een warm gevoel. Dankzij de hydrogel trekt Cavalor  FreeBute gel zeer snel in de huid waar het een diepe en krachtige werking op de onderliggende weefsels heeft. Door de positieve invloed op de bloedcirculatie kan Cavalor  FreeBute gel gebruikt worden om gevoelige spieren te ontspannen voor de training maar zal het ook helpen toxines makkelijker af te voeren na een intensieve training. Zo kan spierstijfheid voorkomen worden. Cavalor FreeBute gel is ook geschikt in geval van kneuzingen, blessures en dikke benen om de zwelling te verminderen en het helen te versnellen. Bovendien is Cavalor FreeBute gel ook antiseptisch en kan het de pijn bij wonden verzachten.   

Extra informatie

Extra informatie

Merk CAVALOR
Beoordelen

Klantenreviews

Quality
5 star :
100%
( 2 )
Sort by:

2 artikel(en)

per pagina
Merk echt verschil Review door c de jong
Kwaliteit
Ik merk veel verschil de volgende dag als ik deze gel opsmeer na een training. Mijn paard heeft een super gevoelige rug maar is een stuk minder gevoelig als ik deze gel gebruik. Ik gebruik hem ook voor mijn knie waar ik ooit aan geopereerd ben en merk ook echt verlichting.
(Geplaatst op 29 januari 2019)
Fijn product Review door Monique
Kwaliteit
Paard reageert zeer goed op de Freebute gel. Na een zware training gebruik ik het altijd!
(Geplaatst op 20 december 2018)

Login to add review

Ook interessant:

Artikel QR Code