CAL REI

CAL REI JUMPING SMOOTH ZADELDEK

Meer afbeeldingen

  • CAL REI JUMPING SMOOTH ZADELDEK
  • CAL REI JUMPING SMOOTH ZADELDEK
  • CAL REI JUMPING SMOOTH ZADELDEK
  • CAL REI JUMPING SMOOTH ZADELDEK
  • CAL REI JUMPING SMOOTH ZADELDEK
CAL REI JUMPING SMOOTH ZADELDEK
€ 99,95
Limited edition zadeldekje van Cal Rei.
Beschikbaarheid: selecteer een optie

* Verplichte velden

€ 99,95
Beschrijving

Details

Cal Rei Smoth Jumping Zadeldek

Limited edition zadeldek! De smooth collectie heeft een zachte binnenvoering en een stevige bies.

De Cal Rei producten zijn gemaakt van speciaal 3D spacer materiaal. Dit zorgt voor optimale drukverdeling, schokdemping en goede ventilatie. Daarnaast hebben de dekjes een antibacteriële laag waardoor ze hygiënisch in gebruik zijn en hebben ze een groot ademend vermogen.

Drukverdeling en schokdemping:

Het 3D spacer materiaal bestaat uit polyester vezels die in horizontale en verticale richting geweven zijn. Hierdoor is het materiaal duurzaam, veerkrachtig en lichtgewicht. Door de twee richtingen waarin de vezels geweven zijn ontstaat een open structuur die zeer veerkrachtig is. Daardoor biedt het goede drukverdeling en schokdemping. Een voordeel voor zowel ruiter als paard! Het materiaal vormt zich naar de rug van het paard, maar veert terug in de originele staat wanneer er geen druk wordt uitgeoefend. Het dekje zal dus geen afdruk van het zadel krijgen en de bewegingen van het paard worden goed ondersteund. De binnenste laag van het dekje dat tegen het paard aan ligt is van zachte vezels, waardoor het comfortabel is voor het paard. De buitenste laag is wat stugger waardoor het dekje goed in vorm blijft en de ruiter ondersteund wordt.

Ventilatie:

De vezels van het dekje zijn uit twee lagen verweven en daardoor zit er een kleine ruimte tussen deze twee lagen. Dit heeft als gevolg dat het thermo-regulerend werkt. Dit zorgt ook voor goede ventilatie. Daardoor zal het paard minder snel en minder heftig zweten onder dit dekje. Alle Cal Rei producten zijn gemaakt van het 3D spacer materiaal, zodat de producten lang mee gaan en een goede ventilatie bieden.

Hygiëne:

De Cal Rei producten bevatten een goede lucht- en vochtregulering. Doordat het materiaal water- en luchtdoorlatend is ontstaat er geen ophoping van zweet of vocht onder het dekje, waardoor de kans op zweetbultjes aanzienlijk wordt verminderd. Het materiaal voorkomt daarnaast dat zweet- en stofresten aan de binnenkant van de stof blijven plakken. Daardoor wordt voorkomen dat het dekje onaangenaam gaat ruiken. Bovendien zijn alle Cal Rei producten vervaardigd met een speciale antibacteriële laag voor extra hygiëne.

Reinigen:

De Cal Rei producten zijn gemakkelijk schoon te maken door deze af te spoelen onder de tuinslang. Dankzij de open structuur van het gebruikte materiaal droogt het snel en kan het keer op keer gebruikt worden. Het materiaal is machine wasbaar op 30⁰C.

Extra informatie

Extra informatie

Merk CAL REI
Beoordelen

Klantenreviews

Quality
5 star :
50%
( 1 )
3 star :
50%
( 1 )
Sort by:

2 artikel(en)

per pagina
Leuke zomer kleur Review door Larissa
Kwaliteit
Ik heb het blauwe dekje bestelt en ik spaar nu voor de rode. Super leuke zomer kleurtjes.
(Geplaatst op 20 juni 2019)
Top dekje Review door Martine
Kwaliteit
Hele mooie kleur (groen) en de licht groene bies met licht maakt het helemaal af. Fijn dat de binnenkant nu dicht is en van super zacht materiaal. Verder goede demping in het dekje.
Met bijpassend oornetje een mooi setje, alleen zou het oornetje iets kleiner mogen

(Geplaatst op 3 mei 2019)

Login to add review

Artikel QR Code