Peesbeschermers met bont

Bij Dochorse hebben wij een ruim assortiment aan peesbeschermers met bont. Peesbeschermers zorgen ervoor dat jouw paard beschermd wordt voor invloeden van buitenaf. Peesbeschermers worden daarnaast ook gebruikt om de pezen van het paard te beschermen bij bijvoorbeeld het aantikken van het voorbeen met het achterbeen.

Advies van een specialist

Wil je meer weten over een van onze peesbeschermers met bont of wil je weten welke peesbeschermers het meest geschikt zijn voor jouw paard en doeleinden? Neem contact op met een van onze specialisten, zij helpen jou graag bij het vinden van de juiste peesbeschermers.

 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Peesbeschermers zorgen ervoor dat jouw paard beschermd wordt voor invloeden van buitenaf. Peesbeschermers worden daarnaast ook gebruikt om de pezen van het paard te beschermen bij bijvoorbeeld het aantikken van het voorbeen met het achterbeen.

Bestverkochte peesbeschermers met bont

Bij Dochorse hebben wij verschillende soorten en maten als het gaat om de peesbeschermers met bont. Een van onze bestverkochte peesbeschermers met bont zijn de peesbeschermers van Kentucky. Deze peesbeschermers zijn gemaakt van leer en aan de binnenkant gevoerd met schapenvacht. Door de bonte binnenkant zorgen de peesbeschermers voor optimaal comfort bij het paard. 

Tevens verkoopt Kentucky ook peesbeschermers met bont welke een D30 inlage hebben voor een betere schokabsorptie. Deze bont peesbeschermer heeft daarnaast ook ventilatiegaten waardoor de benen van het paard niet te warm worden.

Nieuw bij Dochorse, Veredus peesbeschermers met bont

Bij Dochorse verkopen wij naast de Kentucky peesbeschermers met bont, ook de peesbeschermers met bont van Veredus. Deze peesbeschermers zijn voorzien van en dubbele ventilatie, waarbij er zowel horizontaal als verticaal geventileerd wordt. De harde buitenkant zorgt ervoor dat de peesbeschermer het been optimaal beschermd. De binnen voering is niet gemaakt van schapenvacht, maar is voorzien van artificieel bont, waardoor het 100 procent diervriendelijk is en veel langer mooi blijft.

Veredus heeft bij deze peesbeschermers met bont gebruik gemaakt van de Vento technologie, waarbij de peesbeschermers luchtdoorlatend en ademend zijn. Deze peesbeschermers zijn voorzien van een luchtrooster bovenaan de beschermer zodat er makkelijk luchtcirculatie langs het been gecreëerd kan worden.

Wil je toch liever peesbeschermers aanschaffen zonder bont? Deze peesbeschermers zijn ook verkrijgbaar bij ons zonder bont!

Advies van een specialist

Wil je meer weten over een van onze peesbeschermers met bont of wil je weten welke peesbeschermers het meest geschikt zijn voor jouw paard en doeleinden? Neem contact op met een van onze specialisten, zij helpen jou graag bij het vinden van de juiste peesbeschermers.

 

 

 

 

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2021 DocHorse. All Rights Reserved.