Slofteugel

Bij Dochorse hebben wij een ruim assortiment aan slofteugels. De slofteugel wordt veel gebruikt onder de ruiters. Een slofteugel begrenst je paard tot op een bepaalde hoogte zodat je duidelijk kan aangeven waar hij zich moet leren te ontspannen. De slofteugel kan zowel bevestigd worden aan de onderkant van je singel, als aan de zijkant van je singel. De slofteugel wordt ook veel gebruikt om het paard mee te longeren.

Advies van een specialist

Wil je meer weten over een van onze slofteugels? Neem contact op met een van onze specialisten. Zij helpen jou graag bij het kiezen van de juiste slofteugel voor jouw paard.

 

Bij Dochorse hebben wij een ruim assortiment aan slofteugels. De slofteugel wordt veel gebruikt onder de ruiters. Een slofteugel begrenst je paard tot op een bepaalde hoogte zodat je duidelijk kan aangeven waar hij zich moet leren te ontspannen. De slofteugel kan zowel bevestigd worden aan de onderkant van je singel, als aan de zijkant van je singel. De slofteugel wordt ook veel gebruikt om het paard mee te longeren. Hieronder lichten we in het kort de verschillende slofteugels toe.

Busse slofteugel stof

De stoffen slofteugel wordt door veel ruiters gebruikt. Deze slofteugel is eenvoudig te bevestigen aan de singel en is gemaakt van zwart webband. De twee clipjes aan de slofteugel zorgen ervoor dat hij zowel aan de onderkant van de singel kan door middel van een bevestigingstukje, als aan de zijkant van de singel.

Busse slofteugel leer

Busse heeft naast de stoffen slofteugel ook een leren slofteugel in het assortiment. De leren slofteugel is gemaakt van hoge kwaliteit en is daarnaast ook nog eens duurzaam. De leren slofteugel is daarnaast ook smaller dan de normale slofteugel en heeft een breedte van 13 mm. Deze slofteugel heeft geen clipjes maar kan bevestigd worden door leren lussen aan de slofteugel zelf.

LJ Leathers slofteugel

LJ leathers heeft een luxere variant slofteugel in de collectie. Deze slofteugel is voorzien van een koord en twee koperkleurige karabijnhaken waarmee de slofteugel aan de singel bevestigd kan worden. Het bijgeleverde verbindingsstukje zorgt ervoor dat de slofteugel ook gemakkelijk aan de onderkant van de singel bevestigd kan worden.

QHP luxe slofteugel

De slofteugel van QHP heeft een tweekleurig koord en kan bevestigd worden aan de singel door middel van een lus. De slofteugel is zowel verkrijgbaar voor paarden als voor pony’s en is er in twee kleuren; bruin en zwart.

Advies van een specialist

Wil je meer weten over een van onze slofteugels? Neem contact op met een van onze specialisten. Zij helpen jou graag bij het kiezen van de juiste slofteugel voor jouw paard.

 

 

 

 

 

 

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2021 DocHorse. All Rights Reserved.