Stal- & Onderdeken

Laden...

Producten 1-20 van 47

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Cowboy magic super body shine

  Rambo

  Rambo airmax liner
  € 71,00
 2. Rambo Ionic Stable Rug

  Rambo Ionic

  Rambo ionic staldeken medium
  € 209,95
 3. Rambo Ionic Liner

  Rambo Ionic

  Rambo ionic liner 100 g
  € 146,95
 4. Horseware onderdeken

  Horseware

  Horseware onderdeken
  € 85,95

Producten 1-20 van 47

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Staldekens en onderdekens bestel je bij DocHorse. Staldekens en onderdekens bestel je in alle mogelijke opties van de merken Horseware, Amigo, Rambo, Rhino, Back on Track, Bucas, QHP, Dy’on en Trust. Wij hebben staldekens en onderdekens met een vaste hals, zonder hals of met een afneembare hals.

Waarom heb je een staldeken nodig?

Een staldeken geeft jouw paard extra warmte zodat hij geen dikke wintervacht ontwikkelt. Hiermee voorkom je dat je paard een dikke wintervacht krijgt en vervolgens na het rijden moeilijk droogt. Het grootste voordeel van een staldeken is dat deze paardendeken veel meer ademt dan een waterdichte winterdeken. Als je de keuze hebt om zelf dekens te wisselen met het buitenzetten adviseren wij altijd om op stal een staldeken op te doen en buiten een waterdichte deken.

Waarom heb je een onderdeken nodig?

Een onderdeken is een paardendeken welke je onder een waterdichte paardendeken legt. Dit kan door middel van het liner systeem. De Horseware liners (onderdekens) kunnen bevestigt worden aan de waterdichte buitendekens d.m.v. klittenbandsluitingen. De Bucas Select onderdekens kunnen bevestigt worden aan alle Bucas paardendekens welke een aansluiting voor een halsdeel hebben. Daarnaast hebben wij ook klassieke katoenen onderdekens welke los onder een buitendeken kunnen, deze onderdekens hebben geen kruissingels, staldekens hebben dit wel.

© 2020 DocHorse. All Rights Reserved.