Over DocHorse

Over DocHorse.com

De basis van ons succes is het DocHorse team van ruiters, dierenartsen en grooms die dagelijks zelf met de paardensport bezig zijn. De kennis van deze mensen is bepalend voor het opnemen van nieuwe producten in het assortiment en het geven van advies. Daarnaast zijn enkele mensen van het DocHorse team dagelijks bezig met het begeleiden van paarden en hun ruiters en amazones in de sport tot op olympisch niveau. Bij de begeleiding wordt de basis van geneeskunde en trainingsopbouw ondersteund door de producten van DocHorse.com.

DocHorse.com is al vanaf 2006 op het internet actief in bijna alle landen van Europa. Dat heeft ons een hele hoop ervaring opgeleverd omtrent efficiente inkoop en transport. Wij bieden je graag concurrerende prijzen, maar vooral een goede prijs voor een goed product.

Waarom DocHorse.com?

DocHorse.com is van ruitersporters voor ruitersporters. Vele bekende ruiters weten daarom ook hun weg naar DocHorse te vinden. Omdat wij zelf dagelijks met paarden werken weten wij welke borstel je wel of niet moet hebben; welke singel wel of niet wringt bij het paard en welk zadeldekje wel of niet goed op zijn plek blijft liggen. De spullen die niet fijn aanvoelen of van matige kwaliteit zijn willen wij niet verkopen, want wij willen dat je een blijde glimlach op je gezicht krijgt als je een van onze pakketten opent. Je hebt de garantie dat al onze producten door onze handen zijn gegaan en of gebruikt worden.

Onze dierenarts, is al jaren werkzaam in de paardensport en begeleidt sportpaarden met passie en ervaring. Zo weten wij dus precies welke supplementen werken bij welke aandoening en welke supplementen je net zo goed niet kan geven (en dat zijn er best veel). Je kan voor het beste advies voor je paard ons gerust een email sturen, wij geven je dan een gegrond advies of verwijzen je door naar onze dierenarts, maar goed geholpen wordt je in elk geval. Jouw paard krijgt dus gegarandeerd het beste en dat is wel een prettig idee.

Als jij tevreden bent dan zijn wij dat ook.. Laat ons gerust weten wat er beter kan, daar doen wij graag ons voordeel mee. 

Charlotte van der Pouw, Saskia van Rijn, Elsemiek de Man, Yvon Brok, Bart Leemans en Michelle Brouwer

© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.