Bucas Onderdeken

Op zoek naar een Bucas onderdeken? Wij zijn het online verkooppunt met de grootste voorraad Bucas dekens voor jouw paard. Daarnaast hebben wij hebben altijd leuke Bucas aanbiedingen voor je. De Bucas onderdekens worden ook wel Bucas Quilt dekens genoemd (voorheen was dit de Bucas Select Quilt). Deze handige onderdekens kan je aan jouw Bucas Turnout deken bevestigen maar je kan de deken ook gewoon als staldeken gebruiken.

Persoonlijk dekenadvies

Wil je weten welke Bucas onderdeken het meest geschikt is voor jouw paard of welke je moet kiezen voorbij jouw Bucas Turnout deken? Neem dan contact op met onze dekenspecialist Charlotte. Charlotte is echt een expert op het gebied van Bucas dekens en kan je daarom van een goed advies voorzien.

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bucas onderdekens werden voorheen Bucas Select Quilt dekens genoemd. De onderdekens kunnen bevestigd worden aan de Bucas regendekens en de Bucas winterdekens, hiermee veranderd je binnen een handomdraai de warmte van jouw Bucas Turnout. Door het gebruik van een onderdeken i.c.m. een turnout deken voeg je dus een soort extra vulling toe aan jouw winterdeken. Dit is super handig want zo heb je maar 1 waterdichte Bucas deken nodig. Een voordeel hiervan is dus je jouw turnout deken minder vaak hoeft te wassen, je kan de Bucas onderdekens namelijk makkelijk zelf wassen, zo heeft je paard vaker een schone deken.

Welke Bucas Quilt dekens zijn er?

Er zijn 4 verschillende zonder onderdekens. De Bucas onderdeken zijn er met een 300 of 150 grams vulling en je hebt ook de keuze tussen een stay-dry of nylon voering. Een stay-dry voering is extra warm en kan op een nat paard gelegd worden omdat deze voering altijd droog blijft.

Aan welke dekens kunnen de Bucas onderdekens bevestigd worden?

De Bucas onderdekens kunnen bevestigd worden aan de Bucas Smartex, Bucas Power Turnout en Bucas Irish Turnout dekens. Let er wel op dat de onderdekens niet onder de Big Neck dekens passen.

De Bucas onderdekens hebben allemaal dubbele buiksingels en een stevige buitenkant, dit maakt de dekens ook geschikt om als staldeken te gebruiken. Het voordeel van een staldeken is dat deze veel ademende is dan een waterdichte turnout deken. Wij adviseren daarom ook om alleen een waterdichte deken te gebruiken als je zelf niet in de mogelijkheid bent om dekens te wisselen.

Bucas Dekenadvies

Wil je weten welke Bucas onderdeken geschikt is voor jouw deken? Neem dan contact op met onze dekenspecialist Charlotte. Charlotte weet alles over de Bucas dekens en kan je daarom van een goed advies voorzien.

Twijfel je over welke maat Bucas deken jouw paard heeft? Neem dan een kijkje bij deze handige Bucas maattabel.

© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.