DocHorse Retourservice

Zichttermijn & retourregels

Indien je bestelling niet aan je verwachting voldoet mag je deze binnen 14 dagen na aankoop (buiten Europa heeft u een termijn van 20 dagen) retour zenden (m.u.v. verzorgingsproducten of supplementen)

Controleer direct na ontvangst van het product of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken wij je vriendelijk zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om dit te melden.

Stappenplan retourneren:

1. Je bestelling terugsturen kan binnen 14 dagen (mits niet gebruikt en onbeschadigd).
2. Vul het bijgeleverde retourformulier volledig in en voeg dit bij het pakket. Verpak de producten goed zodat er geen schade ontstaat tijdens het verzenden. Verzenden is op eigen risico.
3. Breng je pakket naar het postkantoor. De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.
4. Bewaar het verzendbewijs goed. Verzenden is op eigen risico, bewaar het verzendbewijs dus tot dat je van ons een e-mail hebt ontvangen dat wij jouw retourzending in goed orde ontvangen hebben.
4. Zodra wij jouw retourzending hebben ontvangen, ontvang je binnen 5 werkdagen een e-mail met de bevestiging van ontvangst en terugbetaling.

Good to know:

1. Je kan producten niet omruilen. Wil je een ander product ontvangen? Bestel deze dan opnieuw via de website.
2. Verzenden is op eigen risico. Pak daarom de product(en) goed in en bewaar het verzendbewijs.
3. Wij brengen 10.- reinigingskosten in rekening wanneer een product niet schoon wordt geretourneerd maar nog wel verkoopbaar is.
4. Indien een product door gebruik niet verkoopbaar is wordt je retourzending niet geaccepteerd en sturen wij het product (na betaling voor de verzendkosten) weer naar je terug.Je mag het product op eigen kosten retourneren naar onderstaand adres:

DocHorse BV
Overeind 66A
3998 JC Schalkwijk 

Het is uiteraard ook mogelijk om producten om te ruilen of te retourneren bij ons op kantoor.
Als je nog vragen of opmerkingen hebt, of er niet zeker van bent dat je iets retour kunt zenden, neem dan contact met ons op.

© 2023 DocHorse. All Rights Reserved.