DocHorse Retourservice

1. Zichttermijn & retourregels

DocHorse houdt haar klanten graag tevreden. Indien je bestelling niet aan je verwachtingen voldoet mag je deze daarom binnen 14 dagen na aankoop (buiten Europa heeft u een termijn van 20 dagen) retour zenden.
Controleer direct na ontvangst van het product of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken wij je vriendelijk zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om dit te melden.
 
Je kan producten retourneren:

•    binnen de zichttermijn van 14 dagen
•    als het product compleet is
•    in de originele staat en fabrieksverpakking.

Sommige producten kunnen niet geretourneerd worden. Het gaat dan om:

•    Voedingssupplementen
•    Medicijnen
•    Vloeibare verzorgingsproducten

Let op! Wanneer een product niet in originele staat en schoon (sporen van gebruik, haren, huidvet etc. bevat) geretourneerd wordt dan brengen wij € 10.- reinigingskosten in rekening. Als het product in een doos of tas is verpakt is dit niet voldoende als verpakkingsmateriaal, plaats het product altijd in een overdoos of tas voordat het wordt geretourneerd. Gebruik de doos of tas waarin het product zit dus niet als verpakking voor de verzending! Anders zijn wij genoodzaakt extra kosten in rekening te brengen voor het aanschaffen van nieuw verpakkingsmateriaal.

2. Retourneren / Omruilen

Wil je de producten omruilen of retourneren? Dat is geen probleem! Je mag het product op eigen kosten retourneren naar onderstaand adres:

DocHorse BV
De Limiet 22B
4131 NR Vianen

Het is uiteraard ook mogelijk om producten om te ruilen of te retourneren bij ons op kantoor. Vul het retourformulier volledig in en stuur deze altijd mee retour.

Bij retourzending van afgeprijsde artikelen krijg je een tegoedbon t.w.v. de retour gestuurde producten. Terugbetaling van het aankoopbedrag is hierbij niet mogelijk.

Bij een retourzending van een deel van de bestelling, dan ontvang je het aankoopbedrag van de artikelen retour (geen verzendkosten van de bestelling).

Als je nog vragen of opmerkingen hebt, of er niet zeker van bent dat je iets retour kunt zenden, neem dan contact met ons op.