Cal Rei

De zadeldekjes van Cal Rei zijn gemaakt van een uniek 3D spacer materiaal wat super comfortbel is. De dekjes zijn schokabsorberend, drukverdelend en ademend. De collectie van Cal Rei bestaat uit verschillende zadeldekjes geschikt voor een dressuur- en springzadel maar er zijn ook dekjes speciaal voor onder een endurance en western zadel. De dekjes zijn er zelfs in ponymaten!

Advies van een Cal Rei expert

Twijfel je over welk Cal Rei dekje het meest geschikt is voor jouw paard? Neem dan contact op met onze specialist Charlotte. Charlotte weet alles van onze Cal Rei dekjes en helpt je graag verder met het maken van een keuze.

Producten 1-20 van 30

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Op zoek naar Cal Rei producten? Wij hebben het volledige assortiment van Cal Rei op voorraad. Alle Cal Rei producten zijn gemaakt van een uniek 3D spacer materiaal.

Het brein achter Cal Rei

Het brein achter de Cal Rei producten is Laia Serra. Laia is zelf jarenlang actief binnen de paardensport en heeft haar kennis en expertise weten te combineren met het familiebedrijf van haar ouders. Het familiebedrijf produceert al meer dan 50 jaar technische materialen voor diverse humane toepassingen.

In samenwerking met bekende dierenartsen, trainers en professionele ruiters zijn uiteindelijk de Cal Rei producten tot stand gekomen. De producten welke Cal Rei heeft ontwikkeld zijn uniek, ademend, licht van gewicht en bovenal specifiek ontworpen om het welzijn van het paard te verbeteren.

Cal Rei ontwerpt elk product met de grootste zorgvuldigheid en precisie. Cal Rei streeft naar perfectie en ultiem functionele producten voor paarden.

Cal Rei 3D spacer

  • Vormt zich volledig naar de contouren van het paard
  • Zorgt voor een onbeperkte luchtcirculatie door het 3D spacer materiaal, zowel van het paard als naar het paard toe
  • Voorkomt ophoping van zweet, irritaties en ongemakken. Het materiaal is hygiënisch en perfect voor de gevoelige huid
  • Het materiaal is schokabsorberend en drukverdelend
  • Antibacteriële binnenvoering
  • Makkelijk in onderhoud, kan met de tuinslang afgespoten worden en binnen en mum van tijd is het materiaal droog.

Populaire Cal Rei dekjes

Cal Rei heeft verschillende collecties welke allemaal een andere uitstraling hebben.

Cal Rei Topacio

De Cal Rei dekjes uit de Topacio collectie zijn afgewerkt met een kunstlederen bies. Dit geeft het zadeldekje een stoere en chique uitstraling. De Topacio collectie is de basis collectie van Cal Rei, in deze collectie vind je dressuur- en springdekjes maar ook dekjes speciaal voor pony’s, endurance en western.

Cal Rei Casual

De Casual collectie van Cal Rei bestaat uit dressuur- en springdekjes welke een chique koordje hebben. Het koordje geeft het dekje een luxe uitstraling

Cal Rei Diamond

De Diamond collectie bestaat uit dressuur- en springdekjes welke een glinsterende piping langs de bies hebben lopen. De dekjes uit de Diamond collectie zijn verkrijgbaar in het wit of zwart met een glinterende piping in de kleur zilver, goud of brons.

Welke Cal Rei dekje voor jouw paard?

Wil je weten welk Cal Rei dekje het meest geschikt is voor jouw paard? Neem dan contact op met Charlotte voor een persoonlijk advies. Charlotte gebruikt zelf ook de Cal Rei dekjes voor haar paarden en kan je daarom alle in’s en out’s vertellen over de dekjes.

© 2023 DocHorse. All Rights Reserved.