Advies Charlotte

Niks is zo vervelend als een miskoop toch?

Wij zijn er voor jouw paard! Het staat bij ons voorop dat jouw paard zich happy voelt. Tegenwoordig is het aanbod van producten zo groot dat het moeilijk is om in te schatten wat nou precies het verschil tussen al die producten is. Je wilt natuurlijk het beste voor je paard, of het nou om een deken of een supplement gaat, je paard moet zich goed voelen bij de producten die je voor hem gebruikt. Zo moet een deken perfect zitten en wil je dat een supplement ook echt het gewenste effect geeft. Wij helpen je graag met het maken van een keuze.

Wij zouden geen advies kunnen geven als wij niet zelf al onze (en heel veel andere) producten hadden gebruikt. Charlotte is heel streng wat betreft ons assortiment. Voordat een product op onze shop komt wordt deze eerst getest door Charlotte. Charlotte heeft, samen met haar man Marco, een trainings- en handelsstal, al onze producten worden eerst voor meerdere paarden gebruikt. Hierdoor weet Charlotte precies welk product geschikt is voor welk type paard (en welke producten niet). Zo zijn er ook veel producten welke uiteindelijk niet op onze shop terecht komen.

Als een product wordt opgenomen in ons assortiment wordt het daarna ook getest door 1 van onze specialisten, zodat ook zij precies weten wat je kan verwachten bij het gebruik.

Voor advies kan je contact opnemen met Charlotte of met 1 van onze specialisten via de telefoon, chat, whatsapp of social media. Door een aantal vragen te stellen kunnen we een goed beeld van je paard krijgen en krijgen we inzichtelijk wat je verwachtingen zijn. Met deze informatie kunnen we samen met jou op zoek gaan naar het perfecte product. Het staat bij ons voorop dat jouw paard zich comfortabel voelt bij de producten die hij draagt en dat we met onze producten kunnen bijdragen aan de voortuitgang in jullie training.

Ons team bestaat uit experts welke allemaal hun eigen specialisme hebben.

Charlotte – test alles

Charlotte is verantwoordelijk voor het ons assortiment. Alle producten welke je op de webshop ziet heeft Charlotte getest, gepast en gebruikt voor haar eigen paarden. Charlotte heeft, samen met haar man Marco, een eigen stal met springpaarden waardoor ze alle producten op verschillende typen paarden kan proberen. Als een product wordt opgenomen in ons assortiment wordt het vervolgens ook getest door 1 van onze specialisten zodat ook zij precies weten wat je kan verwachten bij het gebruik van een product.

Saskia - expert op het gebied van supplementen

Saskia is al ruim 9 jaar onze specialist op het gebied van voedingssupplementen. Ze heeft al meer dan 3000 adviezen gegeven en paarden geholpen. Saskia heeft meerdere opleidingen gevolgd waarin het gebruik van supplementen centraal stond. Saskia is altijd op zoek naar nieuwe informatie over ingrediënten, aandoeningen en producten met een wetenschappelijke onderbouwing. Deze kennis verwerkt ze in haar teksten die ze o.a. schrijft voor onze kennisbank en blog. Saskia kan samen met jou een aantal vragen doornemen om een goed beeld van jouw paard te krijgen om zo te kunnen bepalen welk supplement een goede aanvulling kan zijn binnen het gehele management.

Elsemiek – expert op het gebied van dekens, bitten, singels en hoofdstellen

Elsemiek is al ruim 3 jaar specialist op het gebied van alles wat je in je zadelkamer opbergt. Elsemiek heeft samen met haar ouders en zussen een eigen dressuurstal en fokkerij. Elsemiek heeft samen met Charlotte al onze dekens gepast op meerdere paarden zodat ze precies weet welk model deken geschikt is voor welk type paard. Daarnaast heeft ze ook met al onze bitten en singels gereden zodat ze je precies kan vertellen wat je kan verwachten bij het gebruik. Om een goed beeld van jouw paard te krijgen kan Elsemiek samen met jou wat vragen doornemen. Aan de hand hiervan kan ze je een goed advies geven over welk product het beste bij jouw paard past.

Advies Elsemiek

© 2023 DocHorse. All Rights Reserved.