Advies

Op zoek naar een nieuwe deken? Wij zijn de dekenspecialist met de grootste voorraad dekens van o.a. Amigo, Rambo, Bucas, Kentucky en Back on Track. Of je nou op zoekt bent naar een waterdichte regendeken of een warme staldeken, wij hebben het voor je. 

Populaire dekens

Advies van een dekenspecialist

Wij helpen je graag met de zoektocht naar de juiste deken voor jouw paard. Het is belangrijk dat je paard een goed passende deken draagt waar hij zich fijn in voelt, als een deken ergens trekt, drukt of schuurt kan dit voor ongemakken zorgen en dat wil je niet. Wij hebben alle dekens in ons assortiment op verschillende paarden doorgepast zodat wij precies weten welke deken voor welk paard geschikt is.

Naast een goede pasvorm is het ook belangrijk om te weten wat je zelf belangrijk vindt aan een deken. Door samen met jou een aantal vragen door te nemen kunnen wij een goed beeld van jouw paard en jouw wensen. Zo kunnen we samen met jou tot de perfecte deken voor jouw paard uitkomen. Het is zonde als je een deken bestelt wat uiteindelijk een dure miskoop blijkt te zijn. Klik hier voor een persoonlijk dekenadvies.

regendeken       staldeken      winterdeken      Therapiedeken       zweetdeken       zomerdeken

Onze Favorieten

19 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Welke deken voor jouw paard?

Charlotte (eigenaresse DocHorse) geeft al ruim 14 jaar persoonlijk dekenadvies zodat jouw paard de perfecte deken draagt waar hij zich comfortabel in voelt. “Tegenwoordig komt alles heel nauw, er zijn speciale fitters voor bitten, zadels, hoofdstellen, noem maar op. Een goed passende paardendeken is net zo belangrijk en het verbaasd mij hoeveel paarden een slecht passende deken dragen. Dekens die trekken, scheef hangen en schuurplekken veroorzaken terwijl dit allemaal voorkomen kan worden. Een goed passende deken is zo belangrijk, je paard draagt 24/7 een deken, hoe zou jij je voelen in een broek die veelte strak zit of een koltrui welke je belemmert bij het eten? Ik heb al onze dekens op meerdere paarden gepast en weet zo precies welke pasvorm geschikt is voor welk type paard. Door een aantal vragen met je door te nemen en wat foto’s van jouw paard te bekijken krijg ik een goed beeld van je paard en wensen, aan de hand hiervan ga ik samen met jou op zoek naar de perfecte deken voor jouw paard. Het staat bij mij voorop dat jouw paard een deken draagt waar hij zich comfortabel in voelt.”

Is een deken kopen bij ons duurder? Nee zeker niet, een persoonlijk dekenadvies is helemaal gratis en je ontvangt tijdelijk tot wel 20% korting op paardendekens.

Ervaring Laure Hoornsman

“Mijn paard heeft snel last van schuurplekken, ik dacht altijd dat hij gewoon een gevoelige huid had maar na een super leuk gesprek met Charlotte bleek dat mijn deken gewoon veelte groot was en dat de pasvorm niet geschikt was voor mijn paard. Charlotte is toen op zoek gegaan naar een deken welke wel de juiste pasvorm heeft en is toen op de Amigo Bravo met ‘V’ voorsluiting uitgekomen. De deken ligt als een huis op mijn paard, hij heeft geen last van schuurplekken meer en dat allemaal binnen mijn budget! Charlotte heeft echt het welzijn van het paard voorop staan en adviseert zeker niet de duurste deken maar een deken die het beste voor mijn paard is. Als ik ooit weer een deken nodig heb bel ik gelijk naar DocHorse.” – Laure Hoornsman

Voordelen

  • Ruime keuze verschillende merken, modellen en materialen
  • Alle dekens zijn op voorraad
  • Een deken helemaal naar wens afgestemd op jouw paard
  • 3 jaar garantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met AfterPay
© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.