Stal

Producten 1-20 van 106

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Wij hebben een ruime keuze aan producten voor op stal, voor in de zadelkamer en voor op meerdaags concours van o.a. Kentucky, Dy’on, Lemieux en Busse.

Opbergen

Als je flink geïnvesteerd hebt in de juiste producten voor je paard wil deze natuurlijk netjes opbergen, dit zorgt niet alleen voor meer overzicht maar dit zorgt ook voor extra bescherming. Zo hebben wij speciale tassen voor je hoofdstel, laarzen, dekens en zadeldekjes. Ook zijn er handige opbergtassen welke je aan de box kunt hangen zodat je jouw favoriete producten altijd bij de hand hebt.

Op concours

Voor een meerdaags concours hebben wij ook speciale stalgordijnen, stalpoorten en opbergsystemen. Deze zijn volledig te personaliseren en te borduren. Wil je weten wat er allemaal mogelijk is? Neem dan contact met ons op zodat we samen kunnen bespreken wat je wensen zijn.

Hooinetten en slowfeeders

Een hooinet is een echte musthave voor op stal of in de trailer. In een hooinet kan je het ruwvoer van je paard makkelijk vervoeren, tevens bespaart het een hoop verlies aan hooi. Tegenwoordig is een fijnmazig hooinet erg populair. Dit hooinet heeft kleine openingen waardoor je paard langer over de inname van het ruwvoer doet en het verlies van hooi minimaal is. Naast fijnmazige hooinetten zijn er ook speciale slowfeeders welke ervoor zorgen dat je paard heel lang over de inname van het hooi doet. Dit heeft als voordeel dat zijn spijsvertering constant op gang blijft waardoor je kans op maagzweren verkleint. Een echte bestseller is de QHP slowfeeder, deze handige hooitas is makkelijk te vullen en op te hangen in de stal.

Wil je weten welke producten het meest geschikt zijn voor bij jouw op stal? Neem dan contact op met onze specialist Charlotte. Charlotte weet alle in’s en out’s van de stalbenodigheden zodat ze je van een passend advies kan voorzien.

© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.