Snoep & Speelgoed

Bezig met laden...

Producten 1-20 van 35

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Likit Pliers

  Likit

  Likit Tang
  € 4,00
 2. Kentucky Relax paardenspeeltje Beer
  € 39,99
 3. Uncle Jimmy's Big Licky Refill
  € 24,50
 4. Uncle Jimmy's Big Licky Kit
  € 40,00
  Niet op voorraad
 5. UNCLE JIMMYS LICKY THING SUGAR FREE

  Uncle Jimmy

  UNCLE JIMMYS LICKY THING Suikervrij
  Waardering:
  100%
  € 16,50
 6. UNCLE JIMMYS HANGIN BALLS SUGAR FREE
  € 39,50
 7. Uncle Jimmy Hangin Ball

  Uncle Jimmy

  Uncle jimmy's hangin ball
  Waardering:
  100%
  € 34,50
 8. Uncle Jimmy's Licky Thing

  Uncle Jimmy

  Uncle jimmy's licky thing
  Waardering:
  100%
  € 10,00
 9. Sectolin vazuintjes appel

  Sectolin

  Sectolin vazuintjes appel
  Waardering:
  100%
  Speciale prijs € 3,50 Normale prijs € 4,25
 10. Sectolin Vazuintjes

  Sectolin

  Sectolin vazuintjes
  Waardering:
  100%
  € 6,95
 11. Himalaya Liksteen

  Excellent

  Himalaya liksteen
  Waardering:
  100%
  € 4,75
 12. appy treats

  NAF

  Naf appy treats
  Waardering:
  100%
  € 6,50
 13. Likit houder regenboog

  Likit

  Likit houder regenboog
  Waardering:
  100%
  € 24,95
 14. Likit tongtwister
  € 47,95
 15. Likit Sport

  Likit

  Likit sport elektrolyten
  Waardering:
  100%
  € 5,95
 16. Kentucky relax paardenspeeltje unicorn
  € 34,99
 17. Kentucky relax paardenspeeltje pony
  € 34,99
 18. Jolly mega ball

  Jolly Ball

  Jolly mega ball
  Waardering:
  100%
  € 32,95
 19. Jolly ball

  Jolly Ball

  Jolly ball
  Waardering:
  100%
  € 32,50

Producten 1-20 van 35

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wij hebben een ruime keuze aan verschillende soorten likstenen, snoepjes en speelgoed voor je paard van o.a. Likit, Jolly en Uncle Jimmy. Beide bieden afleiding op stal, likstenen voorzien je paard daarnaast ook nog eens van extra zout en mineralen. Tegenwoordig zijn er ook veel speeltjes verkrijgbaar welke i.c.m. een liksteen gebruikt kunnen worden, zo sla je 2 vliegen in 1 klap.

Likstenen

Wij adviseren altijd om een liksteen in de stal van je paard op te hangen of om een speciale liksteen in de wei te zetten. Je paard weet zelf goed of hij behoefte heeft een extra zout en mineralen. Als hij behoefte heeft aan extra zout zal hij veel aan de liksteen likken, als hij dit niet heeft zal hij dit minder doen. Wij hebben verschillende soorten likstenen in ons assortiment. Een echte bestseller is de roze Himalaya liksteen. Deze liksteen komt uit het Himalaya gebergte en heeft een lichtroze kleur door het gesteente waar het uitkomt. Veel paarden zijn gek op een Himalaya liksteen. Wij hebben ook een Himalaya liksteen van Likit, deze past perfect in het speelgoed van Likit. De likit likstenen zijn geschikt om i.c.m. het Likit speelgoed te gebruiken. De Likit likstenen hebben een lekkere zoete smaak waardoor je paard er heel graag aan likt.

Speelgoed

Als je paard zich snel verveelt of langdurig op stal staat kan je hem extra afleiding geven in de vorm van speelgoed. Wij hebben verschillende soorten speelgoed voor paarden van Likit, Jolly en Kentucky. Het speelgoed van Likit kan i.c.m. de likit likstenen gebruikt worden zodat het naast veel plezier ook voor extra voedingsstoffen zorgt. Een heel populair speeltje is het Kentucky speeltje, dit speelgoed bevat een plastic fles aan de binnenkant wat een krakend geluid maakt als je paard hier met zijn neus op drukt. Paarden vinden dit heel interessant waardoor het voor veel plezier zorgt. Inmiddels zijn de Kentucky speeltjes in verschillende varianten verkrijgbaar.

Paardensnoepjes

Elk paard is gek op paardensnoepjes. Je paard verdient het om dagelijks een lekkere traktatie en beloning te krijgen voor alles wat hij voor je doet. Wij hebben daarom een ruime keuze aan de allerlekkerste paardensnoepjes. Een echte bestseller zijn de Sectolin Vazuintjes, deze lekkere paardensnoepjes met vanille smaak komen in een handige emmer. Oeps, heeft je paard iets te veel snoepjes gehad? Sindskort zijn er ook suikervrije paardensnoepjes van Sectolin met appelsmaak. Het meest unieke snoepje wat we hebben is de Stud Muffin, dit luxe paardensnoepje is vers gemaakt van verschillende ingrediënten, een soort cupcake voor je paard. Je paard zal je dankbaar zijn.

Keuzestress? Neem dan contact op met onze specialist Charlotte. Charlotte heeft alle speeltjes en likstenen voor haar eigen paarden gebruikt (lucky bastards) en kan je daarom van een goed advies voorzien. Niks is zo vervelend als een miskoop toch? Laat je daarom goed adviseren.

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2020 DocHorse. All Rights Reserved.