Stal & Ruiter

Producten voor jou en jouw paard

Bij DocHorse vind je een ruime keuze aan producten voor in de stal zoals slowfeeders, likstenen, vliegenvangers en speelgoed voor je paard. Tevens hebben wij handige producten, zoals opbergsystemen en dekentassen, voor het opbergen van je kostbare spullen. Als je meerdaags op concours gaat hebben wij ook onmisbare wedstrijdproducten zoals stalgordijnen en -poorten.

Naast de producten voor jouw paard hebben we ook een aantal producten voor jou! Denk hierbij aan rijlaarzen en caps, maar ook kleding van onder andere Kingsland en Ego7.

Producten 1-20 van 296

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Wij hebben een ruime keuze aan producten voor op stal, voor in de zadelkamer en voor op meerdaags concours van o.a. Kentucky, Dy’on, Lemieux en Busse.

Opbergen

Als je flink geïnvesteerd hebt in de juiste producten voor je paard wil deze natuurlijk netjes opbergen, dit zorgt niet alleen voor meer overzicht maar dit zorgt ook voor extra bescherming. Zo hebben wij speciale tassen voor je hoofdstel, laarzen, dekens en zadeldekjes. Ook zijn er handige opbergtassen welke je aan de box kunt hangen zodat je jouw favoriete producten altijd bij de hand hebt.

Bescherm je paard tegen de vliegen

Zorg ervoor dat je paard tijdens de zomerperiode goed beschermd is tegen de vliegen.  Je kunt natuurlijk kiezen voor een vliegendeken en een vliegenmasker, maar je kunt daarnaast ook een dazenval neerzetten in de wei. 

De Excellent Loer Dazenval vangt dazen door de vrouwtjesdazen te misleiden met de zwarte bal. 

De zwarte bal wordt opgewarmd door de zon en beweegt zachtjes heen en weer. De daas wordt aangelokt door deze bewegende warmtebron, en ziet de zwarte bal aan voor een prooi. Ze landt op de bal, steekt en vliegt daarna teleurgesteld omhoog (naar het licht). Ze belandt dan via de fuik in het opvangreservoir.

Op concours

Voor een meerdaags concours hebben wij ook speciale stalgordijnen, stalpoorten en opbergsystemen. Deze zijn volledig te personaliseren en te borduren. Wil je weten wat er allemaal mogelijk is? Neem dan contact met ons op zodat we samen kunnen bespreken wat je wensen zijn.

© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.