Slowfeeders & Hooinetten

Ben je opzoek naar een geschikt hooinet of een slowfeeder voor jouw paard? Bij Dochorse hebben wij een ruim assortiment aan hooinetten en slowfeeders voor jouw paard. Zo hebben wij slowfeeders van onder andere QHP, Harry’s Horse, Busse en LeMieux.

Advies van een specialist

Wil je meer weten over een van de producten of wil je een passend advies van een van onze specialisten over een hooinet of slowfeeder? Neem contact op met een van onze specialisten. Zij weten alles over onze hooinetten en slowfeeders en kunnen jou helpen bij het maken van de juiste keuze als het gaat om een hooinet of slowfeeder voor jouw paard.

Producten 1-20 van 24

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Bij Dochorse hebben wij een ruim assortiment aan verschillende hooinetten en slowfeeders voor paarden. Hooinetten en slowfeeders bieden de mogelijkheid om het hooi niet op de grond aan jouw paard te geven, maar het op te hangen in een hooinet. Op deze manier kun je de porties precies afwegen. Het afwegen van jouw hooi kan tevens met de Horze hooi weger uit ons assortiment.

Slowfeeders voor jouw paard

Wij hebben hooinetten en slowfeeders in allerlei verschillende maten en materialen. Zo hebben wij het Busse slowfeeder hooinet in ons assortiment. Dit hooinet is verkrijgbaar in drie formaten; 90x60 cm, 120x90 cm en 160x100 cm. Door de kleine mazen van 4 cm word je paard gedwongen om zijn hooi langzaam te eten.

De QHP slowfeeder is ideaal doordat deze aan de voorkant mazen heeft, maar aan de achterkant geheel gesloten is. Hierdoor is het hooinet niet alleen geschikt voor hooi, maar is het ook een speelobject voor het paard. De kleine mazen zorgen ervoor dat jouw paard langere tijd hooi tot zijn beschikking heeft, maar niet snel kans maakt op overgewicht door de kleine hoeveelheid die hij kan eten.

Wij verkopen daarnaast ook de Excellent hooi slowfeeder, gemaakt van UV bestendig polyamide kunststof. Deze Excellent hooi slowfeeder is in een ronde vorm gemaakt, waardoor de slowfeeder ook als speelbal gebruikt kan worden en dus verveling tegengaat.

Je hooi meenemen op concours

Mocht je een baal hooi mee willen nemen op concours, kun je de Moorland rider hooibaal tas aanschaffen. Deze tas is geschikt voor een volledige baal hooi of stro. De tas is heel licht en waterdicht, op deze manier kun je jouw hooi vervoeren zonder dat jouw auto of trailer vies wordt.  

Heb je vragen over een van onze hooinetten en slowfeeders voor jouw paard, of wil je advies op maat? Neem contact op met een van onze specialisten. Zij helpen jou graag verder bij het maken van de juiste keuze.

© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.