MSM

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

MSM (een zwavelverbinding) is de bouwstof voor lichaamscellen. MSM speelt een belangrijke rol bij cel vernieuwing en herstel, denk hierbij aan de opbouw en het herstel van kraakbeen, de huid, hoeven, pezen, banden en spieren. Indien je paard een tekort heeft aan MSM kan dit zich uiten in een doffe vacht, slechte hoornkwaliteit en gewrichts- en peesproblemen. 

MSM zorgt naast de opbouw van nieuwe cellen ook voor een goede doorbloeding van het weefsel. Dit zorgt weer voor een betere toevoer van voedingsstoffen en snellere afvoer van afvalstoffen. MSM zorgt ook voor een gezonde huid omdat zorgt voor een flexibele verbinding tussen de cellen en het huidweefsel.

MSM komt nauwelijks voor in krachtvoer en in kleine mate in ruwvoer, je paard kan daarom baat hebben bij een supplement wat MSM bevat. Door het voeren van een MSM supplement weet je zeker dat je paard voldoende MSM binnenkrijgt.

Synovium MSM Optimal C bevat naast MSM ook vitamine C. Vitamine C zorgt ervoor dat MSM beter wordt opgenomen door het lichaam van je paard.

© 2022 DocHorse. All Rights Reserved.