PUUR

PUUR MSM

PUUR MSM
€ 39,95
Supplement ter ondersteuning van de pezen, voor gezond bindweefsel en soepele gewrichten.
Levertijd: direct leverbaar

Dit product kun je 50 dagen gebruiken bij een dagelijkse doses van 10 g.
De prijs per dag is ongeveer € 0,80

Beschrijving

Details

Puur MSM 500 g

MSM is een belangrijke voedingsstof ter bescherming van gezonde cellen en weefsels. Helaas hebben veel paarden een tekort aan deze voedingsstof omdat het maar weinig voorkomt in het huidige voedingsrantsoen.

Methylsulfonylmethaan 99,8 %

Extra informatie

Extra informatie

Dosering per dag 10 g
Aantal dagen 50
ingredienten Methylsulfonylmethaan 99,8 %
Merk PUUR
Gebruiksaanwijzing

1 - 2 x daags Paard 1 maatschep Pony ¾ maatschep
1 maatschep bevat ongeveer 10 gram.

Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven.

Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering bij verbetering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering.

Toediening
PUUR MSM kan door het voer gegeven worden. Bevochtig het poeder zodat het niet uit de voerbak geblazen wordt.

Zorg altijd voor voeding van een goede kwaliteit en pas de omstandigheden aan de behoefte van uw dier aan.

Behandelingsduur
In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product.

Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering.

Dit product kan blijvend worden gegeven. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de ‘prikkel’ opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is.

Hoeveelheid 500 gr
Ingrediënten MSM
Beoordelen

Klantenreviews

Er zijn nog geen reviews

Login to add review

Artikel QR Code