Zowel in het werk als op stal zien ze eruit als een “happy athlete"

Weergaven
Zowel in het werk als op stal zien ze eruit als een “happy athlete

De ervaring van Floor van Kempen met NAF M Power. "Zowel in het werk als op stal zien ze eruit als een “happy athlete!"

NAF M Power Ervaring

Onze sponsorruiters testen regelmatig producten en supplementen, zo ook NAF M Power. Floor van Kempen heeft NAF M Power geprobeerd bij haar jonge paarden om ze goed te ondersteunen tijdens de opleiding. Hieronder heeft ze haar bevindingen van de M Power kort beschreven.

1,5 Jaar geleden heb ik voor het eerst NAF M-power gevoerd aan de 2,5 jarige hengsten die naar mijn stal kwamen om klaar gemaakt te worden voor de hengstenkeuring.

Afgelopen seizoen hebben we weer enkele hengsten klaargemaakt voor de keuring. Omdat het vorig jaar zo goed bevallen is, hoefde ik niet te twijfelen om het bij de nieuwe jaargang weer te gaan voeren!

Op het moment dat die paarden op mijn stal komen, kennen ze hooguit een halster. Trainen is dus totaal vreemd voor ze. Natuurlijk bouwen we dit rustig op en proberen we er alles aan te doen om ze zowel fysiek als mentaal fit te houden. Met ondersteuning van NAF M-Power zag je de paarden in enkele weken al groeien in spiermassa, kracht ontwikkelen, uithoudingsvermogen krijgen en bleven de spieren mooi soepel. Zowel in het werk als op stal zagen ze eruit als een “happy athlete”!

We kunnen wel concluderen dat Floor van Kempen zeer enthousiast is over de werking van NAF M Power. Wij hebben haar ook gevraagd hoe ze NAF M Power aan de dagelijkse voeding heeft toegevoegd en of de paarden het gemakkelijk eten.

Dagelijks 30 gram(3 maatschepjes) NAF M-Power door de slobber werd door alle paarden goed gegeten. Het poeder plakt als het ware aan elkaar en stuift niet. Wellicht dat het daardoor ook makkelijk over de brokken gevoerd kan worden.

Wil jij ook van je paard een Happy Athlete maken? NAF M Power kan je daarbij helpen.

Op zoek naar een spieropbouwend supplement voor jouw paard? Bekijk hier ons hele assortiment aan spieropbouwende supplementen.

Gerelateerde berichten
Supplementen voor de hoeven
Voedingssupplementen voor de hoeven bevatten 1 of meer ingrediënten welke als aanvulling op het normale rantsoen gegeven kunnen worden. Dit kunnen onder andere kruiden, vitaminen, mineralen, aminozuren of enzymen zijn. Onder het grote aanbod van supplementen zijn supplementen voor de hoeven het meest populair. Supplementen voor de hoeven zijn ...
Een schoon en fris paard in enkele minuten
Je paard wassen tijdens de koude winterdagen is geen pretje. Het water is koud en voordat je paard droog is duurt ook langer dan in de zomer. NAF heeft een nieuw product ontwikkeld waarmee je paard supersnel schoon wordt. De NAF Warming Wash en de NAF Lavender Wash zijn twee shampoo’s die je kunt gebruiken om je paard te voorzien van een heerlijk...
Wat is het verschil tussen de 2 spieropbouwende supplementen van Synovium de Myobuilder en Megabol? Wij krijgen deze vraag regelmatig van jullie en lichten dit graag toe in deze blog. Het spierstelsel is enorm belangrijk voor het goed functioneren van het paard. Het hebben van een krachtige spiermassa kan blessures voorkomen door steun te bieden ...
De 5 musthaves van Floor van Kempen
In deze nieuwe blog lees je de top 5 favoriete producten van DocHorse amazone Floor van Kempen. Deze producten gebruikt Floor dagelijks...
© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.