Vernieuwde Horseware voorsluiting

De Disc voorsluiting is een nieuw design met als uitgangspunt de voordelen van de V voorsluiting. De disc sluiting is zeer licht in het gewicht en daarnaast ook buigzaam.

Horsware Disc

Horseware heeft naast de bekende V-voorsluiting een nieuwe Disc-voorsluiting bedacht. In deze blog lees je alle voordelen van deze nieuwe sluiting.

De bekende V-voorsluiting geleidt de druk van het punt boven de schouder naar buiten waardoor de druk op de schouders minder is en het paard meer bewegingsvrijheid heeft. Tevens krijgt het paard meer ruimte bij de basis van de hals waardoor deze gemakkelijk naar beneden kan zonder dat de deken gaat knellen.

De Disc voorsluiting is een nieuw design met als uitgangspunt de voordelen van de V voorsluiting. De disc sluiting is zeer licht in het gewicht en daarnaast ook buigzaam. De disc volgt de contouren van het paard waardoor deze geen hinder geeft tijdens het lopen, eten op de grond en andere bewegingen. De disc is getest in diverse extreme omstandigheden en daardoor zeer sterk.

De disc bevat 4 openingen waar de deken aan vast gemaakt dient te worden. Het principe is gelijk aan de V voorsluiting maar door extra bevestigingspunten blijft de deken nog beter liggen. De disc wordt vastgemaakt aan de deken door middel van vier klittenband strips, je kan de voorsluiting openen door 2 sluitingen los te maken. De disc zit in het midden van de borst van het paard waardoor deze een minimale hinder geeft.

Nog niet alle dekens van Horseware hebben deze nieuwe voorsluiting maar deze dekens wel:

Gerelateerde producten

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2022 DocHorse. All Rights Reserved.