Merk uitgelicht: Incrediwear

Weergaven
Merk uitgelicht: Incrediwear

Nog niet zo lang in het assortiment van Dochorse, maar wij zijn fan. De producten van Incrediwear zorgen ervoor dat de bloedcirculatie verhoogd wordt om zo ontstekingen en zwellingen te verminderen, pijn te verlichten, mobiliteit te herstellen en het proces tot herstel te versnellen. Veel mensen denken dat hierbij compressie noodzakelijk is, maar niets is minder waar. De producten van Incrediwear hebben geen compressie nodig.

incrediwear socks

De technologie van Incrediwear zit anders in elkaar; het bevat halfgeleiderelementen die negatieve ionen vrijgeven wanneer ze door lichaamswarmte worden gestimuleerd.  De negatieve ionen activeren cel trillingen die de bloedstroom- en snelheid verhogen. Een verhoogde bloedcirculatie helpt om meer zuurstof en voedingsstoffen naar het doelgebied te brengen, wat het natuurlijke genezingsproces van het lichaam optimaliseert en het postoperatieve herstel versnelt.

Een van onze bestverkochte producten van Incrediwear zijn de Equine Hoofsocks. Deze Hoof Socks zijn ook gemaakt van het innovatieve materiaal. Het materiaal zorgt voor een maximale doorbloeding en optimale drainage van de lymfe. Geen enkel ander therapeutisch product zorgt voor een optimaal werkend lymfesysteem, dit maakt het materiaal uniek op het gebied van therapeutische producten voor paarden. Het lymfestelsel (lymfevaten en lymfeknopen) heeft een cruciale rol bij het aanmaken en onderhouden van de lichaamscellen. De lymfe heeft een voedende, zuiverende en drainerende rol. Door de gecombineerde werking worden alle afvalstoffen uit de weefsels afgevoerd (een groot deel komt niet alleen in het bloed maar ook in de lymfe terecht).

incrediwear socks

De producten van Increwear kunnen zowel droog als nat gebruikt worden. In droge toestand zijn de producten goed voor de doorbloeding en wordt de lymfedrainage verhoogd. Wanneer je de producten nat maakt krijg je een endotherme reactie waardoor het een verkoelend effect geeft. Deze verkoelende werking houdt ongeveer 45 minuten aan.

 

Je vindt de producten van Incrediwear hier.

Gerelateerde berichten
Heb jij de therapieproducten van Rambo Ionic al?
Er zijn vele therapieproducten op de markt, zoals onder andere de producten van de Rambo Ionic lijn. De producten van Rambo Ionic dragen bij aan een betere doorbloeding en daarmee aan het herstel van blessures. Wat is Rambo Ionic nu precies...
© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.