Bucas Irish Turnout

Op zoek naar een Bucas Irish Turnout deken voor jouw paard? Wij zijn het online verkooppunt met de grootste voorraad Bucas dekens in de aanbieding. De Bucas Irish Turnout dekens hebben een sterke 1200D buitenkant en een nylon binnenvoering. Deze waterdichte turnout dekens zijn verkrijgbaar in zowel een regen- als winterdeken. Is de Bucas Irish deken toch niet helemaal wat je zoekt? Bekijk dan hier alle Bucas dekens.

Welke Bucas Irish Turnout deken voor jouw paard?

Wil jij weten welke Bucas Irish deken het meest geschikt is voor jouw paard? Neem dan contact op met onze dekenspecialist Charlotte. Charlotte is de expert op het gebied van Bucas dekens. Ze heeft al onze paardendekens op meerdere paarden gepast en kan je daarom van een goed advies voorzien.

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De Bucas Irish turnout dekens zijn waterdichte dekens voor je paard. De Irish dekens hebben een sterke 1200D ripstop buitenkant en een nylon binnenvoering. De Irish Turnout dekens hebben de bekende Bucas pasvorm met plooien bij de schouders voor extra bewegingsvrijheid.

Het is ook mogelijk om een losse hals of onderdekens aan de buitendeken te bevestigen, zo veranderd je binnen een handomdraai de warmte van de deken. De Bucas Irish dekens zijn er in het blauw en zwart en zijn te herkennen aan de gele details.

Welke Bucas Irish Turnout dekens zijn er?

1. Bucas Irish Turnout Light

Deze waterdichte regendeken heeft een lichte 50 g vulling. De deken is geschikt om te gebruiken bij een temperatuur tussen de +5 en +12 graden.

2. Bucas Irish Turnout Medium

Deze waterdichte winterdeken heeft een 150 g vulling en is een fijne tussendeken. De deken is te gebruiken bij een temperatuur tussen de -5 en +10 graden.

3. Bucas Irish Turnout Extra

Deze winterdeken heeft een dikke 300 g vulling en houdt je paard lekker warm tijdens de koude dagen. De deken is geschikt om te gebruiken bij een temperatuur tussen de -10 en +8 graden.

Advies over Bucas Irish Turnout dekens

Neem dan contact op met Charlotte. Charlote is de expert op het gebied van Bucas dekens en kan je daarom van een goed advies voorzien. Het staat bij ons voorop dat jou paard een deken draagt waar hij zich comfortabel in voelt!

Als je op zoek bent naar een iets luxere Bucas deken hebben wij ook de Bucas Power Turnout en Bucas Smartex dekens. Deze dekens hebben een ballistic nylon buitenkant (dit is sterker dan 1200D) en een stay-dry binnenvoering (dit is aangenamer dan nylon)

Twijfel je over welke maat Bucas deken jouw paard heeft? Neem dan een kijkje bij deze handige Bucas maattabel.

© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.