Dobert

Bij Dochorse hebben wij meerdere fijne producten van Dobert in het assortiment. Zo hebben wij verschillende hoofdstellen, waaronder het dressuur hoofdstel.

Advies van een specialist

Wil jij meer informatie over een van onze Dobert producten of wil jij advies op maat? Neem contact op met een van onze specialisten!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bij Dochorse hebben wij verschillende producten van Dobert in het assortiment. In het assortiment zijn de fijne hoofdstellen van Dobert opgenomen. Deze staan bekend om het kwalitatief hoge, fijne en soepele leer. Hieronder lichten wij een van onze fijne hoofdstellen van Dobert toe.

Dressuur hoofdstel van Dobert

Dit hoofdstel is onderdeel van de Stallmeister collectie van Dobert. Met een anatomisch kopstuk, een mooie frontriem met steentjes en een aansnoerneusriem en bakstukken voorzien van een blinde sluiting, is dit hoofdstel ideaal voor de dressuurruiter.

Het Dobert hoofdstel bestaat uit soepel leer waardoor het direct fijn aanvoelt op het paardenhoofd en dus optimale comfort biedt voor het paard. Dit hoofdstel is ook voorzien van een anatomisch kopstuk waardoor de druk achter de oren goed verdeeld wordt.

Het Dobert hoofdstel is daarnaast ook verkrijgbaar met lak. Ben je toch op zoek naar een ander hoofdstel? Kijk eens bij onze andere hoofdstellen.

De frontriemen van Dobert

Wil je liever niet direct een heel nieuw Dobert hoofdstel aanschaffen maar ben je alleen op zoek naar een Dobert frontriem? Misschien is onze Dobert frontriem met Studs iets voor jouw paard. Deze frontriem geeft jouw hoofdstel weer een super chique uitstraling en is een echte eyecatcher. Deze frontriem is voorzien van zilverkleurige studs en heeft een lichtgebogen vorm. Bij Dochorse is de Dobert frontriem verkrijgbaar in de kleur bruin.

Deze frontriem is voor zowel een dressuurhoofdstel als een springhoofdstel geschikt. Ben je toch op zoek naar een ander soort frontriem? Kijk dan ook eens bij al onze frontriemen!

Advies van een specialist

Wil je meer weten over een van onze Dobert hoofdstellen of frontriemen, of wil je weten of een van de Dobert hoofdstellen geschikt is voor jouw paard? Neem contact op met een van onze specialisten, zij helpen jou graag bij het vinden van het juiste hoofdstel!

© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.