Excellence

Bezig met laden...

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Excellence Hoof Expert

  Excellence

  Excellence hoof expert
  Waardering:
  95%
  € 21,95
 2. Excellence Hoef Dressing

  Excellence

  Excellence hoefvet
  Waardering:
  100%
  € 18,95
 3. Excellence Hoof Dressing 500 ml
  € 18,95
 4. Excellence hoef dressing

  Excellence

  Excellence hoef dressing
  Waardering:
  100%
  € 15,95

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De verzorgingsproducten van Excellence zijn 100% natuurlijk. Excellence is gespecialiseerd in hoefverzorging voor paarden. De producten zijn ontwikkelt door een hoefsmid omdat hij niet de juiste producten kon vinden voor de dagelijkse verzorging van de hoef. Vanuit deze behoefte heeft hij Excellence hoefverzorging ontwikkelt. De werking van de producten is uitgebreid getest en de resultaten zijn verbluffend.

De ingrediënten worden met de grootste zorg geselecteerd om de kwaliteit en toegevoegde waarde van de producten te waarborgen. De hoefproducten bevatten o.a. essentiële oliën (chemisch getypeerd van botanisch gecertificeerde planten), plantaardige oliën en bijenwas. 

Het meest bekende product van Excellence is de Excellence Special Bedding hoefdressing. Deze hoefolie is speciaal ontwikkelt voor paarden welke op krullen (zaagsel) staan. Het is bekend dat krullen veel vocht uit de hoef onttrekt, daarom is het belangrijk om een hoefdressing te gebruiken welke extra vochtinbrengend is.

Ook voor rotstraal heeft Excellence een product ontwikkeld met verbluffende resultaten. Veel producten voor rotstraal drogen de straal alleen maar uit waardoor het probleem even opgelost lijkt te zijn maar net zo hard weer terugkeert op het moment dat er gestopt wordt met de behandeling. De Hoof Expert doet dit niet, deze lotion dingt diep door de straal in waardoor het daadwerkelijk de bacteriën doodt welke rotstraal veroorzaken. Tevens zorgt deze spray ervoor dat de hoef niet te droog wordt, het is belangrijk dat de straal en zool elastisch blijven zodat het natuurlijk hoefmechanisme niet verstoord wordt.

Wil je weten welk verzorgingsproduct het meest geschikt is voor de hoeven van jouw paard? Neem dan contact op met onze specialist Elsemiek. Elsemiek kan je van een passend advies voorzien voor jouw paard.

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2020 DocHorse. All Rights Reserved.