Equine America

Bij Dochorse hebben wij verschillende supplementen van Equine America in het assortiment. Equine America is sinds 1988 actief op de markt en is daarmee een nog relatief jong bedrijf. Wij verkopen onder andere de Equine America Buteless en de Cortaflex.

Advies van een specialist

Wil jij meer informatie over een van onze Equine America producten of wil jij een advies op maat? Neem contact op met een van onze specialisten, zij helpen jou graag verder!

 

Producten 1-20 van 44

Van hoog naar laag sorteren
 1. Equine America Sand Out

  Equine America

  Equine america sand out
  Waardering:
  100%
  € 101,05
  Niet op voorraad – binnen 2 – 10 dagen verzonden
Pagina
per pagina

Sinds 1988 is Equine America actief op de supplementenmarkt en is daarmee relatief gezien een jong bedrijf. Binnen deze korte tijd heeft Equine America een goede naam weten neer te zetten met enkele bestsellers zoals de Cortaflex en deButeless.

De supplementen van Equine America worden veelal door professionele ruiters gebruikt. Alle gebruikte bestanddelen in de supplementen zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan de voorschriften die door het UK Veterinary Medicines Directorate en de Food Standards Agency worden voorgeschreven. Met meer dan veertig producten in ons assortiment hebben wij een ruime keus aan Equine America producten en kunnen we jouw paard op de juiste manier ondersteunen op verschillende vlakken.

Equine America Cortaflex

Een van onze bestsellers is de Equine America Cortaflex, De Cortaflex is een van onze voedingssupplementen en is op een speciale manier geformuleerd waardoor deze extra goed opneembaar is in vergelijking tot andere supplementen.

Cortaflex bestaat uit een unieke formule waarbij de geïsoleerde bouwstenen van Chondroïtinesulfaat en Glucosaminesulfaat, een uitzonderlijke opneembaarheid en effectiviteit genereren. De Equine America Cortaflex bevat daarnaast MSM, dit ondersteund het transport door de celwanden.

Equine America Buteless

Het Equine America Buteless supplement staat bekend als een snelwerkend voedingssupplement die bijdraagt aan het verzachten van het bewegingsapparaat van het paard na inspanning.

Dit supplement is ook geschikt voor oudere paarden en pony’s om zo de mobiliteit van deze paarden en pony’s te optimaliseren. Dit supplement kan zowel gegeven worden in pasta en vloeibare vorm, als in een poeder om een nog sterkere inwerking te realiseren.

Advies van een specialist

Wil je meer weten over een van onze Equine America producten of wil je meer informatie over welk product geschikt is voor jouw paard? Neem contact op met een van onze specialisten. Saskia weet alles over onze supplementen en kan jou helpen bij het vinden van het juiste supplement.

© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.