Acavallo

Wij zijn het online verkooppunt met de grootste voorraad Acavallo producten voor je paard. Acavallo staat bekend om producten welke gemaakt zijn van therapeutisch gel. Dit materiaal geeft jouw paard extra comfort en draagt zo bij aan verbeterde prestaties. Niet voor niks zijn de producten van Acavallo super populair onder vele professionele ruiters. Enkele bestsellers zijn bijvoorbeeld de Acavallo gel pads en bitringen. Sinds kort zijn er ook innovatieve Acavallo stijgbeugels en sensitive bitten verkrijgbaar.

Advies van een Acavallo expert

Wil je weten welk Acavallo product het meest geschikt is voor jouw paard? Neem dan contact op met 1 van onze specialisten voor een persoonlijk advies. Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze.

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Acavallo Kopstukbeschermer
    Speciale prijs € 18,95 Normale prijs € 24,95
    Niet op voorraad – binnen 2 – 10 dagen verzonden
per pagina

Acavallo is in 2003 in Italië opgericht door Mauro Benetti en Monica Speroni. Beide zijn actief in de paardensport en weten precies wat voor extra comfort bij jouw paard zorgt. De producten welke Acavallo ontwikkelt dragen dan ook allemaal bij aan het verbeteren van het comfort van jouw paard en zijn atletische prestaties.

Alle producten van Acavallo worden in Italië gemaakt van kwalitatiefhoogwaardige materialen.

Acavallo Pads

Acavallo heeft een ruime keuze aan verschillende soorten half pads voor onder je zadel. De half pads zijn gemaakt van therapeutisch gel of van memory foam.

Acavallo Gel Pads

De Acavallo gel pads zijn gemaakt van een therapeutisch materiaal wat ook voor humane toepassingen wordt gebruikt. De gel pad kan direct op de huid gelegd worden en zorgt voor een super stabiele ligging van je zadel. In tegenstelling tot andere gel pads zijn de Acavallo pads heel erg licht van gewicht en tevens schokabsorberend.

Acavallo Memory Foam

De Acavallo pads van Memory Foam hebben een drukverdelende en schokabsorberende werking. Het memory foam materiaal vormt zich volledig naar de contouren van de rug van jouw paard. De pads zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar.

Acavallo Beugels

Sinds kort heeft Acavallo het assortiment uitgebreid met beugels. Deze innovatieve Acavallo beugels zijn gemaakt van technische materialen en bieden uitstekende schokdemping. Het meest populaire model is de Acavallo Arena, deze veiligheidsbeugels klappen open indien je voet vast komt te zitten tijdens een val, wel zo’n veilig idee.

Acavallo Sensitive Bitten

Nieuw in het assortiment van Acavallo zijn de sensitive bitten. Deze bitten zijn herkenbaar aan het donkere materiaal. De sensitive bitten zijn gemaakt van een innovatief en hypoallergeen kunststof materiaal wat veel aangenamer voor het paard is dan metaal (het is zachter en heeft een vaste tempratuur)

Welk Acavallo product voor mijn paard?

Wil je weten welk product het meest geschikt is voor jouw paard? Neem dan contact op met 1 van onze specialisten. Wij hebben de producten van Acavallo op meerdere paarden getest en kunnen je daarom van een goed advies voorzien.

© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.