Eskadron

Niet voor niks is Eskadron zeer geliefd onder onze DocHorse ruiters. De producten van Eskadron zijn super degelijk en hebben een comfortabele pasvorm. Of je nou op zoek bent naar Eskadron peesbeschermers of een Eskadron halster, wij hebben het.

Advies van een specialist over Eskadron

Wil je advies over welk Eskadron product het beste bij jouw paard past? Neem dan contact op met Charlotte. Charlotte heeft alle producten van Eskadron op meerdere paarden getest en kan je daarom goed adviseren over alle Eskadron producten.

Producten 1-20 van 47

Van hoog naar laag sorteren
  1. Eskadron Strijklappen Wit maat PONY
    Speciale prijs € 22,77 Normale prijs € 37,95
    1 op voorraad - wordt vandaag verzonden
Pagina
per pagina

Eskadron is oerdegelijk Duits merk wat sinds 1977 kwalitatief hoogwaardige producten voor paarden produceert. Eskadron werkt nauw samen met topruiters (o.a. met Ludger Beerbaum) om zo de beste producten voor jouw paard te kunnen ontwikkelen.

Eskadron Peesbeschermers

Eskadron is bekend geworden om de super degelijke peesbeschermers. Eskadron peesbeschermers hebben een comfortabele pasvorm en zijn gemaakt van een krasvaste TPU buitenkant. De peesbeschermers hebben standaard een inkeping aan de bovenkant zodat je paard zijn been onbelemmerd kan buigen. De Eskadron Flexisoft peesbeschermers geven nog meer bewegingsvrijheid, deze gepatenteerde peesbeschermers hebben een flexibele bovenkant. De Eskadron peesbeschermers zijn daarom ook zeer geliefd onder onze DocHorse ruiters. Naast beenbeschermers heeft Eskadron ook een ruime keuze aan springschoenen.

Eskadron Zadeldekje

Dekjes, dekjes en nog eens dekjes. Eskadron heeft een ruime keuze aan zadeldekjes voor je paard zowel voor onder een dressuur- als springzadel. Alle Eskadron dekjes hebben een anatomische vorm zodat ze niet drukken op de rug van je paard. De dekjes zijn gemaakt van katoen en hebben een zachte binnenkant. Het is ook mogelijk om je Eskadron dekje bij ons te laten borduren via onze borduurservice.

Eskadron Halsters

Wij hebben een ruime keuze aan Eskadron halsters van je paard. De halsters van Eskadron zijn super degelijk en gemaakt van een sterk materiaal. Alle halsters zijn voorzien van een Eskadron logo. Een heel bijzonder halster is het Eskadron Controller Halster, dit halster heeft een geïntrigeerde hengstenketting voor meer controle bij sterke paarden.

Eskadron Collecties

Het assortiment van Eskadron bestaat uit verschillende collecties. De classic collectie bevat een aantal hele goede basic producten welke uitblinken in kwaliteit en degelijkheid. Daarnaast komt Eskadron maar liefst 6 keer per jaar met een nieuwe limited collectie. De populairste collecties zijn de Eskadron Heritage en Eskadron Platinium collectie.

Keuzestress?

Neem dan contact op met Charlotte. Charlotte is onze specialist op het gebied van Eskadron, ze heeft zelf alle producten getest op meerdere paarden waardoor ze je van een goed advies kan voorzien.

© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.