Equistro

Wij hebben meerdere producten van Equistro in het assortiment. Equistro is onderdeel van een farmaceutische producent en is daardoor een van de wenige merken die de productie van de supplementen in eigen beheer heeft. Onze Equistro bestseller is de Equistro Excell E. 

Advies van een specialist

Wil jij meer informatie over een van onze Equistro producten? Neem contact op met een van onze specialisten. Saskia weet alles van onze supplementen!

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Equistro is onderdeel van de farmaceutische producent Vetoquinol. Equistro is 1 van de weinige merken welke de productie van de supplementen en verzorgingsproducten volledig in eigen beheer heeft. De producten worden geproduceerd in de fabriek in Frankrijk. Een groot voordeel van eigen productie is dat Equistro precies weet welke ruwe grondstoffen worden gebruikt om de supplementen te produceren. Equistro is zeer streng in de selectie van deze ruwe grondstoffen, ze moeten van de beste kwaliteit en zo natuurlijk mogelijk zijn. Zo zijn vele grondstoffen afkomstig van de bladeren, het fruit en de wortelen van planten en kruiden.

Equistro levert kwaliteitsproducten

Equistro heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Alle producten van Equistro hebben de Vetoquinol Best Practices garantie zodat je verzekerd bent van een top kwaliteit supplement. Daarnaast worden alle producten geproduceerd volgens de Equistro Bio Efficient benadering. Dit houdt in dat de ingrediënten van de supplementen een hoge biologische opneembaarheid hebben en dat deze volledig zijn afgestemd op de behoefte van je paard.

De supplementen en verzorgingsproducten van Equistro worden al jarenlang gebruikt door dierenartsen en professionele ruiters. De goede ervaring die zij met deze producten hebben is de beste reclame die er is.

De Equistro bestseller

Een echte bestseller uit het assortiment van Equistro is de Excell E, dit product voor soepele spieren met Vitamine E, Selenium en Magnesium is er zowel vloeibaar als in poeder. Daarnaast is de Haemolytan ook een veel gebruikt supplement voor herstel na ziekte of een intensieve trainingsperiode.

Advies van een specialist

Benieuwd welk Equistro voedingssupplement het meest geschikt is voor jouw paard? Neem dan contact op met onze specialist Saskia. Zij weet alle in’s en out’s van de Equistro producten en kan jouw paard van een passend advies voorzien.

Aanbevolen door vooraanstaande dierenartsen

Vétoquinol is één van de grootste farmaceutische fabrikanten in Europa, dit farmaceutische bedrijf is constant bezig met wetenschappelijk onderzoek en opzoek naar de beste ingrediënten om zo de best werkende voedingssupplementen voor uw paard te kunnen produceren. De Equistro producten worden veelal aanbevolen en verkocht door vooraanstaande dierenartsen

© 2023 DocHorse. All Rights Reserved.