Sensipharm

Bij Dochorse hebben wij verschillende producten van Sensipharm in het assortiment. De voedingssupplementen en verzorgingsproducten van Sensipharm voor paarden zijn een combinatie van de Westerse wetenschap en Oosterse geneeskunde. 

Zo bevatten de supplementen van Sensipharm 100% natuurlijke vitaminen, aminozuren, kruiden en plantenextracten.

Advies van een specialist

Wil jij meer informatie over een van onze Sensipharm producten of wil jij advies op maat? Neem contact op met een van onze specialisten!

De voedingssupplementen en verzorgingsproducten van Sensipharm voor paarden zijn een combinatie van de Westerse wetenschap en Oosterse geneeskunde. Sensipharm combineert het beste uit de natuur. Zo bevatten de supplementen van Sensipharm 100% natuurlijke vitaminen, aminozuren, kruiden en plantenextracten.

Sensipharm bestseller

Een echte bestseller in het brede assortiment van DocHorse is de Sensipharm Feelings Control. Dit supplement op basis van Chinese kruiden zorgt voor meer innerlijke rust bij “hete” paarden. Alle supplementen van Sensipharm komen in de vorm van een tablet. Onze ervaring is dat de paarden het heel makkelijk eten en je hebt geen verlies zoals bij een poeder.

Sensipharm mokzalf

Een bekend verzorgingsproduct van Sensipharm is de Sensipharm mokzalf. Deze zalf is ontwikkeld voor paarden welke mok hebben. De zalf ondersteunt het herstel van de beschadigde huid in de kootholte van je paard.  Dit product werkt waterafstotend en het ondersteund daarnaast ook het herstellend vermogen van jouw paard zijn huid in de benen en kootholtes.

Sensipharm flex spray

Een ander bekend product van Sensipharm is de Sensipharm flex spray. Dit is een 100% natuurproduct en zorgt voor een betere doorbloeding bij het paard. Dit product werkt eerst verkoelend en daarna verwarmend. Dit product is op basis van Chinese kruiden en zorgt voor het behouden van soepele spieren, pezen en de gewrichten van het paard.

De Sensipharm flex spray wordt veelal gebruikt ter ondersteuning bij de warming up of cooling down van het paard. De Sensipharm flex spray is ook te gebruiken bij het herstellen na sportblessures.

Advies van een specialist

Wil jij meer informatie over een van onze Sensipharm producten of wil jij weten welk product geschikt is voor jouw paard? Neem contact op met een van onze specialisten. Zo weet Saskia bijvoorbeeld alles over de supplementen en kan zij jou helpen bij het vinden van het juiste product! 

© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.