Amigo

Op zoek naar een Amigo deken voor je paard? Wij zijn de online dekenspecialist met de grootste voorraad Amigo dekens. De Amigo dekens zijn onder te verdelen in 2 collecties. De Amigo Hero en de Amigo Bravo collectie. Beide collecties hebben regendekens, winterdekens en staldekens in het assortiment.

Welke Amigo deken voor jouw paard?

Wil je weten welke deken van Amigo het meest geschikt is voor jouw paard? Neem dan contact op met onze dekenspecialist Elsemiek. Elsemiek heeft alle Amigo dekens op meerdere paarden gepast en kan je daarom van een goed advies voorzien. 

Producten 1-20 van 84

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Amigo is een onderdeel van het merk Horseware. De Amigo lijn heeft paardendekens voor de winter, voor op stal en tegen vliegen. De winterdekens van Amigo zijn beschikbaar als staldeken of als regendeken, met en zonder vulling. De staldekens van Amigo zijn verkrijgbaar van 100 gram tot 550 gram, en bieden zo voor ieder paard wat wils, of je nu een dikke of een dunne paardendeken zoekt. Amigo heeft ook een staldeken met de vari-layer technologie, zodat het paard met een minder zware deken toch op temperatuur zal blijven.

De waterdichte paardendekens van Amigo zijn onder te verdelen in twee types, de Amigo Hero en de Amigo Bravo deken. De Hero paardendekens hebben een 900 denier buitenkant en zijn er met of zonder hals, deze dekens hebben geen aansluitingspunten voor de Horseware liners. De Bravo 12 paardendekens zijn gemaakt van een oersterke 1200 denier buitenstof. De waterdichte Bravo 12 dekens hebben wel aansluitingspunten voor los verkrijgbare Horseware liners.

Naast staldekens en winterdekens voor je paard heeft Amigo ook vliegendekens in de collectie. Amigo biedt naast standaard vliegendekens voor het paard ook vliegendekens met een vaste hals en vliegendekens met Vamoose. Vamoose is een vliegwerend middel zonder kleur of geur, en zorgt ervoor dat vliegen op een veilige afstand van je paard blijven. Voor extra bescherming heeft Amigo ook vliegenmaskers om je paard te beschermen tegen vliegen en UV straling.

Ben je opzoek naar Amigo dekens in de aanbieding of uitverkoop? Neem dan een kijkje op onze pagina vol met aanbiedingen.

Wil je weten welke maat Amigo paardendeken je nodig hebt? Bekijk dan hier de Amigo maattabel voor dekens.

Heb je toch nog vragen over welke Amigo deken het meest geschikt is voor jouw paard? Neem dan contact op met onze dekenspecialist Elsemiek.

© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.