Kavalkade

Wij hebben verschillende producten van Kavalkade in het assortiment. Het Duitse merk Kavalkade produceert sinds 1932 ruitersportartikelen voor paarden. Een echte bestseller is het Kavalkade Ivy Hoofdstel. Dit hoofdstel is anatomisch gevormd en is ook verkrijgbaar met bont.

Advies van een specialist

Wil jij meer informatie over een van onze Kavalkade producten? Neem contact op met een van onze specialisten, zij helpen jou graag bij het vinden van het juiste product!

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Het Duitse merk Kavalkade produceert sinds 1932 ruitersportartikelen voor paarden. Kavalkade levert kwalitatieve producten voor een goede prijs. Het assortiment bestaat onder andere uit paardendekens, hoofdstellen, zadeldekjes en halsters.

Naast een groot aantal essentiële basic items ontwikkelt Kavalkade ook innovatieve producten. Een echte bestseller is het Kavalkade Ivy Hoofdstel. Dit hoofdstel is anatomisch gevormd en is ook verkrijgbaar met bont.

Kavalkade hoofdstel Ivy

Het Kavalkade ivy hoofdstel is anatomisch gevormd waarbij de neusriem een unieke vorm heeft, waardoor de zenuwen rondom de neus beter vrijgehouden worden. Dit hoofdstel heeft tevens ook een anatomisch gevormd kopstuk waardoor de druk rondom de oren beter verdeeld wordt.

Wil je dit hoofdstel liever met bont aanschaffen? Deze hebben wij ook. Het bont kan ook gemakkelijk van het hoofdstel gehaald worden waardoor deze makkelijker te reinigen is.

Kavalkade stang en trens hoofdstel

Naast de trenshoofdstellen heeft Kavalkade ook een stang en trens hoofdstel in het assortiment. Het stang en trens hoofdstel van Kavalkade is zacht onderlegd waarbij de neusriem verstelbaar is aan twee kanten. Het stang en trens hoofdstel heeft een luxe uitstraling doordat de frontriem voorzien is van echte Swarovski steentjes.

Kavalkade beenbeschermers

Naast het welbekende kavalkade hoofdstel is een van onze vee verkochte producten de kavalkade beenbeschermer. Deze beenbeschermers zijn zacht gevoerd met kunstbont en zijn zowel geschikt voor de dagelijkse training als op concours als show beenbeschermers.

Deze beenbeschermers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kunnen zowel voor de voorbenen als voor de achterbenen gebruikt worden.

Advies van een specialist

Wij hebben de producten van Kavalkade uitvoerig getest op onze eigen paarden. Zo weten wij zeker dat de producten van topkwaliteit zijn en bij intensief gebruik nog steeds mooi blijven. Wil jij meer informatie over een van onze Kavalkade producten of wil jij advies op maat? Neem contact op met een van onze specialisten, zij helpen jou graag bij het vinden van de juiste producten!

 

© 2023 DocHorse. All Rights Reserved.